Válaszd Ki A Stílusodnak Megfelelő Ruhát! A Választásod Rengeteget Elárul Rólad:

A fenti képek különböző stílusú ruhákról készültek. Válaszd ki a neked legjobban tetszőt, és illeszkedjen az öltözködési stílusodhoz!

 

Ruha 1

 

Másokat úgy idealizálsz, hogy pozitív tulajdonságokat tulajdonítasz az illetőnek, és igyekszel nem érzékelni a rosszat. Érzékeny és kedves ember vagy, megérted, hogyan kell harmóniában élni a világgal. Az emberek szeretnek téged, és élvezik a jelenlétedet. Végül is, soha nem követsz el a lelkiismereteddel ellentétes cselekedeteket.

 

Ruha 2

 

Még talán a legkínosabb helyzetben is igyekszel a legjobb formádat hozni. Az öltözködés stílusa és személyiséged összefüggő egészet alkot. Ruháid teljesen összhangban vannak belső éneddel. Arra is törekszel, hogy idealizáld az életedet anélkül, hogy bárkinek is beszélnél a kudarcaidról.

 

Ruha 3

 

Egész életedet titokzatosság övezi a téged körülvevők számára. Senki sem érthet meg téged teljesen, még a hozzád legközelebb álló egyének sem. Az emberek bármit elvárhatnak tőled, mivel úgy látszik, hogy bármilyen határt képes vagy lerombolni.

 

Ruha 4

 

Mások figyelmére törekszel, mivel nem tudsz dicséret nélkül élni. Az, hogy a figyelem középpontjában állsz, megszokott dolog számodra. Értesz ahhoz, hogyan lehet rávenni valakit, hogy a neked tetsző dolgokat teljesítse. Ne engedd, hogy kritika érjen otthon. Hiszen bízol a tökéletességedben, és senki sem győzhet meg az ellenkezőjéről.

 

Ruha 5

 

A családod a mindened. A szeretteidért kész vagy önzetlen tettekre. Az önzés semmilyen formában nem jellemző rád. Gyakran , megfeledkezve vágyaidról, egész életedet a családodnak szenteled.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!