Válassz Egy Virágot! Választásod Felfedi, Hogy Mik A Gyengeségeid:

Ez a teszt segít többet megtudni a kapcsolataidról, a személyiségedről és a temperamentumodról. Mindenekelőtt a “gyenge pontjaidat” fogja feltárni. Próbálj meg objektív lenni és gondolkodni, majd ne feledd, hogy bármelyik gyenge pontból erősséget kovácsolhatsz magadnak, ha nem sajnálsz időt fektetni bele.

 

Válaszd ki azt a virágot, amelyik a legjobban elbűvöl, és amelyre elképzelésed szerint rászállna a pillangó. Ezután görgess lefelé, hogy elolvasd a választásodnak megfelelő profilt.

 

“A” virág

 

Jó érzéssel tölt el, ha párkapcsolatban élsz, ezért azok közé tartozol, akik, ha egyszer egyedül maradnak, inkább hamar keresnek egy különleges személyt, akivel új kapcsolatot építhetnek. A keresést azonban ne helyezd előtérbe az életedben.

 

A párkapcsolati élet lenyűgöz téged, és szereted a lehetőséget, hogy új dolgokat fedezhetsz fel egy olyan személy mellett, aki megosztja veled ezeket. Úgy gondolod, hogy egyedül élni lehangoló, de ne bízd a boldogságodat senkire, az csak rajtad és az önmagaddal való kapcsolatodon múlik.

 

“B” virág

 

Komoly és gyakran maximalista ember vagy. Fontos azonban, hogy megtanulj nem belemenni olyan emberekkel való kapcsolatokba, akiket nem igazán kedvelsz, és akikkel nem érzed úgy, hogy közös jövőt tudsz építeni és megosztani.

 

A szerelem nem gyakran visszatérő téma a fejedben, nem gondolod, hogy ez lenne a fő célod az életben. A biztonság, a stabilitás sokkal fontosabb szempontok, és ezekre jobban odafigyelsz. De légy óvatos! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel legyél, akik nem tudnak osztozni az igaz szerelemben. A biztonság nem minden, és az érzelmek fontosak. Légy boldog, hogy élsz, és ne élj egy napot sem anélkül, hogy ne keresnéd a szép érzelmeket.

 

“C” virág

 

Inkább egyedül szeretsz lenni, mert nem érzed úgy, hogy meg kellene osztanod az életed valakivel ahhoz, hogy boldog légy. Ne zárd azonban ki ezt a részt az életedből, különben a későbbiekben nagy árat fogsz fizetni érte!

 

Nagyon szereted a függetlenségedet, és a saját döntéseidet hozod meg. Az idő számodra nagyon értékes dolog, és ez néha problémákat okozhat a kapcsolataidban. Néha megállsz, és elgondolkodsz azon, milyen szép is lehetne a szerelem, de nem tart sokáig, mert mindig egyfajta akadálynak, a szabadságodat leláncoló béklyóként tekintesz rá.

 

“D” virág

 

Félsz a magánytól, és ez arra késztet, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akikkel baráti vagy érzelmi kapcsolatot tudsz kialakítani. Ha egy megbízható, szerető ember van melletted, akkor sokkal nyugodtabbnak és békésebbnek érzed magad. A boldogságról alkotott elképzelésed magában foglalja a családalapítást egy olyan személlyel, aki szeret, és akivel szeretve érzed magad.

 

A barátság is nagyon fontos szerepet játszik. Bizonytalanságod ugyanis nem engedi, hogy egyedül nézz szembe a nehéz pillanatokkal, és a barátokban keresed a stabilitást, ami hiányzik neked.

Válassz Egy Virágot! Választásod Felfedi, Hogy Mik A Gyengeségeid(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!