Válassz Egy Utat! Választásod Felfedi, Hogy Milyen Értékek Mentén Alakítod Az Életedet:

A pszichológia szerint az általad kiválasztott útvonal jelezheti életed néhány legfontosabb aspektusát.

 

Ha választottál:

 

1. Kellemes és óvatos

 

Nagyon társaságkedvelő és barátságos emberként jellemezed magad. Szereted, ha vannak barátaid és olyan emberek, akikkel megoszthatod az életedet. Nagyon szorgalmas ember vagy (néha túlságosan is), és ez annak köszönhető, hogy állandóan aggódsz a jövődért.

 

Szereted tudni, hogy minden rendben lesz, és ezért igyekszel megtakarítani, befektetni vagy olyan módokat keresni, amelyek garantálják a jövedelmet és a biztonságot az elkövetkező napokra. A fő kihívásod az, hogy megtanulj bízni és megértsd, hogy a jövő nem más, mint az itt és most végzett munkád eredménye.

 

2. Aktív és elszánt

 

Olyan ember vagy, aki tudja, milyen jó dolog fejlődni az életben, elérni a célokat és bátran dolgozni azért, hogy eljusson oda, ahová szeretne. Egyértelműen teljesítményorientált vagy, és mások valószínűleg csodálnak is ezért (még ha sosem mondták neked akkor is).

 

Élvezed az élet finomabb dolgait, és jó eséllyel néha meggondolatlanul bánsz a pénzügyeiddel. Fontos, hogy emlékezz arra, hogy az igazi értékedet az határozza meg, hogy ki vagy, és nem az, hogy mid van.

 

3. Kedves, felelősségteljes és megbízható

 

Olyan ember vagy, aki mindig hajlandó segíteni másoknak, és aki igyekszik hűséges lenni a szavához és a vállalásaihoz. Általában nagyon megbízol az emberekben, de ha valaki csalódást okoz neked, az illető nehezen tudja visszanyerni a bizalmadat.

 

Bizonyos alkalmakkor jellemző rád, hogy nagyon belebonyolódsz mások problémáiba, ami miatt olyan helyzetekbe jutsz, amelyek károsak lehetnek az életedre nézve.

 

4. Pozitív, lelkes és kíváncsi

 

Jellemző rád, hogy természetesen vidám ember vagy, aki mindig igyekszik az életnek mindig a pozitív oldalát látni. Igyekszel a lehető legintenzívebben és legboldogabban élni a napjaidat, és az is előfordulhat, hogy bizonyos esetekben impulzív és rosszul szervezett leszel.

 

Élményekkel és tevékenységekkel akarod megtölteni az életedet, és emiatt valószínű, hogy hirtelen több kötelezettségbe is belemerülsz, és ezek közül soknak nem tudsz eleget tenni. A fő kihívásod az, hogy megtanulj nyugalmat és megfontoltságot vinni az elmédbe és az életviteledbe.

 

5. Analitikus és nyugodt

 

Módszeres, analitikus és nagyon racionális emberként jellemezheted magad. Ugyanakkor nagyon őszinte, nyugodt és hűséges vagy. Paradox módon, bár intelligenciád és képességeid az élet számos területén igazán pozitív fényben jellemeznek, bizonyos esetekben azt gondolhatod, hogy nem tudsz olyan jól csinálni dolgokat, mint mások.

 

A legfőbb kihívásod és felhívásod, hogy elemezd azokat a tényezőket, amelyek gyengítik az önbecsülésedet, az energiádat és a tehetségedet ezekre a területekre összpontosítsd. Ha jobban hiszel magadban, és abban, hogy képes vagy napról napra megújulni és fejlődni, az segíteni fog abban, hogy határozott, magabiztos, sikeres és boldog lépésekkel haladj előre az életben.

 

6. Visszafogott, kedves és érzékeny

 

Csendes, esetenként visszahúzódó emberként jellemezheted magad, aki természetes optimizmussal él, és emiatt hajlamos minimalizálni az élet fájdalmas aspektusait.

 

Szeretnéd, ha a környezetedben a béke és a nyugalom virágozna, és emiatt gyakran előfordul, hogy közvetítő szerepet vállalsz egy-egy vitában, vagy igyekszel elkerülni a konfliktusokat. A legfőbb kihívásod, hogy megtanuld, hogyan nyilvánítsd ki egyértelműen az érzéseidet.

Válassz Egy Utat! Választásod Felfedi, Hogy Milyen Értékek Mentén Alakítod Az Életedet(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!