Válassz Egy Utat! Az Általad Választott Út Elárulja Az Életfilozófiádat:

Az élet egy út, amelyen végig kell mennünk. Nincs találóbb hasonlat, mint az, amely az életet egy ösvényhez hasonlítja. És ez az út ritkán autópálya. Az általad választott út elárulja az életfilozófiádat!

Az élet tele van kihívásokkal, és tulajdonképpen így is kell lennie, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk.

Mit választasz tehát? Válassz ki egy fenti képen látható ösvényt, és nézd meg, hogyan járod a saját utadat az életben!


1. A Túlvilági Ösvény:

Ha a túlvilági ösvényt választottad, úgy érzed, hogy nem ehhez a világhoz tartozol. Már gyermekkorod óta szereted nézni a fényes éjszakai égboltot, és azon tűnődsz, hol van az igazi otthonod.

Egy másik valóságot keresel. A sci-fi, a mitológia és a gótikus románcok a kedvenc olvasmányaid. Megvan benned a képesség, hogy valami teljesen újat alkoss, még akkor is, ha ez a melletted lévők számára provokáció lesz.

2. A Tündérvilág ösvénye:

Ha a 2. számú utat választod, akkor a te utad az érzékenység, a kedvesség és az őszinte empátia útja.

Bár sok csalódásra vagy hajlamos és rendkívül sebezhető vagy, mégis úgy érzed, hogy egy tündérkeresztanya megváltoztatja a dolgok kimenetelét. Hiszel a jóság erejében. A romantika önmagad része. Szereted a költészetet, a klasszikus zenét és a jazzt, és élvezed a szépség minden formáját.

3. A felébredettek útja:

Ez a spiritualitás útja. A nap lenyugszik, és ismét eljön az éjszaka. Azonban tudod, hogy a nap újra fel fog kelni.

Az érzelem fontosabb számodra, mint a logika. Olvasod a nagy Tanítók könyveit, akik azt tanították, hogyan tudunk túllépni természetünkön, és szembe akarsz nézni a halálfélelemmel. Szereted az underground zenét és élvezed az absztrakt művészetet.

4. A misztikusok útja:

Ez a régi utak ösvénye. A labirintus az igazi megvilágosodást keresők útja, akik mindig a világ igazságát kutatják.

Az alkimisták és okkult iskolák jelképe, a labirintus a lelked útját mutatja a mágikus birodalmak felé. Fontosak számodra a szimbólumok és a rituálék. Szereted a régi hagyományos zenét.

5. Az intuitívek útja:

Ha az 5. ösvényt választod, akkor az élet nem ismer határokat számodra. Úgy tűnik, hogy az intuíciód egész életedben vezet téged.

A hit a fegyvered, és bár sok barátod lebeszél arról, hogy folytasd az utadat, te tudod, hogy jól döntöttél. Minden esély ellenére mindig megtalálod a megoldást ott, ahol látszólag senki sem keresi. Szeretsz utazni, modern regényeket olvasni, valamint érdekes és sikeres karriert futsz be.

6. Az anyatermészet útja:

Mindenkinél jobban megérted, hogy ennek a világnak a részei vagyunk. Mindig is közel álltál a természet elemeihez, és valahogy kapcsolatban érzed magad az állatvilággal.

Szeretsz vidéken élni, távol a város forgatagától. Az elképzeléseid harmonikusak, a családod pedig boldoggá tesz. Régi meséket és történelmi könyveket olvasol. Zenéd a hangok, amelyeket egy nyugodt helyen hallasz.

Válassz Egy Utat! Az Általad Választott Út Elárulja Az Életfilozófiádat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!