Válassz Egy Táncoló Párt! A Választásod Felfedi, Hogy Mire Vágyik A Szíved:

 

Melyik táncos párt választottad?

 

1. Pár

 

Szükséged van egy szép, fényes és romantikus kapcsolatra. Szükséged van arra, hogy a csodálatos udvarlás ideje örökké tartson, és a partnered flörtöljön veled, gratuláljon neked, és virágot adjon neked. Fontos, hogy igazi nőnek érezd magad: édesnek, kacérnak, gyengédnek.

 

2. Pár

 

Egy párkapcsolatban szükséged lesz a szembesítésre a partnereddel. A partnered ne legyen gyengébb nálad. Az érzelmek és a vezetés fontosak számodra, így a partnereddel minden nap győzni fogtok.

 

3. Pár

 

Támogatásra és gondoskodásra van szükséged a párkapcsolatban. Szükséged van egy vállra, egy szilárd emberre, egy olyan partnerre, aki támogat és mindig segít megoldani a problémákat. Ha a partnered irányít téged, úgy fogsz ragyogni, mint egy gyönyörű gyémánt.

 

4. Pár

 

A klasszikus, érett és erős kapcsolatot kedveled, amelyben bizalom, megértés, kölcsönös törődés van. Emellett a kölcsönös tisztelet kötelező, enélkül nem mész sehova. Ha a partnered bizalmat ad neked a belátható jövőben, akkor biztosan boldog leszel ezzel a férfival.

 

5. Pár

 

A kapcsolatokban azt szeretnéd, hogy vezetőnek tekintsenek. Dinamikus, energikus és aktív ember vagy. Szeretnéd a háziasszony szerepét is, mindazonáltal a partnereddel való kapcsolatban is szereted gondosan kézben tartani a gyeplőt.

 

6. Pár

 

Látszólag ebben az időszakban nincs szükséged párkapcsolatra. Harmóniában vagy önmagaddal és a párkapcsolaton kívül is. Szereted a szabadságot, azt csinálsz, amit akarsz, azzal jársz, akivel csak akarsz, és meglátod, hogy neked hogy tetszik. Ha van párod, fontos számodra, hogy elfogadd a függetlenségedet.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!