Válassz Egy Számot! A Választásod Többet Elárul Rólad, Mint Gondolnád:

Van kedvenc számod? Gondoltál már arra, hogy a kedvenc számod jelent-e valamit a személyiségeddel kapcsolatban?

 

A következő bekezdések áttekintést adnak bizonyos személyiségjegyekről, amelyek összefüggésbe hozhatók az ember kedvenc számával. Nézd át bátran az alábbi információkat, és találd meg a te kedvenc számodat. Ha a kedvenc számod egy három- vagy kétszámjegyű szám, akkor csak olvasd el az összes számjegyet, amely a számodban szerepel.

 

Abban az esetben például, ha a 266-ot választod kedvenc számodnak, akkor elolvasod a kettőt és a hatot is, és megérted, hogy a hat sokkal inkább meghatározó a személyiségedre nézve, mint a kettő, mivel kétszer szerepel. Azt is érvényesnek gondolhatnánk, hogy a kezdőszám is valamivel fontosabb lehet, de erre vonatkozóan a kutatások valójában még nem álltak elő perdöntő bizonyítékokkal.

 

Nézd meg az alább felsorolt számjellemzőket, valamint kombináld őket szükség szerint ahhoz a számhoz, amelyik a kedvenced.

 

Mit árul el rólad a kedvenc számod?

 

1. Egy

 

A mondás miszerint “az egyes valószínűleg a legmagányosabb szám” lehet, hogy hamis, hiszen egy tanulmány szerint vonzza azokat, akiket vonzónak és szerethetőnek tartanak. Egy másik tanulmány szerint ennek ellenére az egyesek igényesek, ambiciózusak és önzőek, így a magány gyakran lehet a világuk része.

 

2. Két

 

Egy általunk talált forrás szerint a kettesek hajlamosak a maximalizmusra. Egy másik tanulmány szerint pedig rendkívül érzelmes, érzékeny, és intuitív természetűek, valamint nagyon könnyen felzaklatja őket a negativitás.

 

3. Három

 

Egy tanulmány szerint ez a szám a felsőbbrendűségi komplexussal rendelkezők kedvence, akik úgy érzik, hogy senki más a környezetükben nem érhet fel hozzájuk. Egy másik tanulmány szerint azonban a hármasok gyakran kifelé fordulóak és szórakoztatóak, valamint művészi képességekkel is rendelkezhetnek. Bár hasonlóan a hármasokhoz, ők is lehetnek önzőek.

 

4. Négy

 

Az egyik forrás a négyest választó embereket úgy írja le, mint akik a legmegbízhatóbbak bármely csoportban, de hajlamosak a zsörtölődésre és a makacskodásra. Egy másik tanulmány a négyeseket úgy idézte, mint akik minden helyzetben a legjobbat tudják kihozni magukból, beleértve a fizikai megjelenésben való kiemelkedést is.

 

5. Öt

 

Az ötöst választó emberekre jellemező a lelkesedés és az energia, valamint szintén a túlzott izgatottság. Egy másik tanulmány az unalmat említi ennek a “mozgásban lévő” személyiségnek a jellemhibájaként. A legproblémásabb tulajdonságuk az, hogy képesek vonzani a bajt vagy esetleg drámát okozni. A “drámakirálynőnek” becézett nők az ötös szám szerelmesei lehetnek.

 

6. Hatos

 

A legelső tanulmány, amelyet feltártunk, a hatosokat szórakoztató személyiségekként mutatja be, de egy kis fondorlatos vonással, egy-egy trükkel a tarsolyukban. Egy másik forrásból kiderül, hogy gyengédek és gondoskodóak lehetnek a kapcsolatokban, még akkor is, ha kissé ragaszkodóak.

 

7. Hét

 

A 7-es szerelmesei a legtöbbeknél könnyebben haladhatnak az iskolai és a munkahelyi életben. A “nyugodt, higgadt és összeszedett” kifejezést talán a 7-esekre találták ki. A bölcs és olvasott hetesek egy forrás szerint a türelmetlenségre és a fontoskodó természetűek lehetnek legbelül.

 

8. Nyolc

 

A nyolcasok egy tanulmány szerint érettek és stabilak, életútjuk eléggé jól meghatározott. Egy másik forrás azt is megjegyzi, hogy elégedettek önmagukkal, valamint túlságosan nagy lelkesedést visznek bele a saját munkájukba és véleményeikbe.

 

9. Kilenc

 

Az egyik forrás a kilenceseket rendkívül barátságosnak írja le, karizmatikus energiával, amely tömegeket vonz, míg egy másik tanulmány szerint a kilencesek önteltek és szeszélyesek lehetnek.

 

0. Nulla

 

Csak egy tanulmányt találtunk, amely erre a bizonyos helytartóra összpontosított, mondván, hogy a nullák szerelmesei kiváló humoristák, akik jó vicceket és könnyedséget osztanak meg másokkal. Társas helyzetekben arról ismertek, hogy hozzátesznek a mókához.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!