Válassz Egy Spirituális Állatot! A Választásod Felfedi A Személyiséged Rejtett Oldalát:

Még ha az ősi hiedelmek azt is mondják, hogy a lelki állatunk választ minket, a valóságban mi is elvégezhetjük a magunk részét egy olyan teszttel, amely nem ad abszolút igazságot (ahogyan annak lennie kellene), de talán elmélyítheti a saját kapcsolatunkat az egyik állattal.

 

A spirituális állatok erőt és bölcsességet jelképeznek, ezért a felfedezésük tulajdonképpen olyan, mint az utazás. A teszt elvégzéséhez csukd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet, majd válassz egyet a képen látható állatok közül.

 

Koala

 

Ha a koalát választottad spirituális állatodnak, az azt jelenti, hogy az életed alapelvei valójában a semlegesség, az igazságosság és az egyenlőség. Akkor vagy jó, ha másokat vigasztalsz és segítesz, különösen, mivel nem bírod a magányt.

 

Szeretsz a káosz közepén lenni, hiszen autonóm egyéniség vagy, aki mindent részletesen el tud rendezni.

 

Csikóhal

 

Érzékenység, együttérzés és megértés a jelszavaid. Azon egyének közé tartozol, akik először másokra gondolnak, és csak utána magukra.

 

Emiatt mindenki a segítségedet kéri, vonzza őket a karizmád és a tettrekészséged. Idealista vagy, és sok időt töltesz a belső kis világodban.

 

Kolibri

 

Azok az emberek, akiknek a kolibri a spirituális totemük, valójában kedves emberek, akik képesek eltávolítani a negativitást és kifejezni a szeretetet a mindennapokban.

 

Ha nem érzed magad motiváltnak valamire, hagyd abba. Még ha sokan is fognak téged hibáztatni érte, akkor is megéri hosszú távon az ösztöneidet követni.

 

Elefánt

 

Remek ember vagy, akiben mindenki képes megbízni. Spontán és nyugodt vagy, sokszor átgondolod, mielőtt valamit teszel, hiszen nagyon felelősségteljesnek érzed magad.

 

Kiegyensúlyozott vagy, és az érzelmeid ritkán uralkodnak rajtad. Ha mégis megtörténik, akkor makacs, közömbös és érzelmes emberré válsz.

 

Farkas

 

Természetednél fogva optimista, zseniális és kedves vagy. Mindenki csodál téged a türelmedért, egyenesen a saját utadat járod, és alig törődsz mások véleményével.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!