Válassz Egy Misztikus Szemet! Választásod Felfedi Az Elméd És Az Érzelmeid Titkait:

A tudatalattink egy nagyon sötét hely, amelynek megértéséhez évekig tartó pszichoanalízisre van szükség. Feltárhatja legmélyebb félelmeinket, titkos vágyainkat és elfojtott érzelmeinket. Néhányan közülünk azonban még személyiségünk alapvető vonásait sem ismerik, nemhogy mélyen rejlő működését.

 

Létrehoztunk egy szórakoztató személyiségtesztet, amely segít megérteni, hogy milyen ember vagy, és meghatározni, hogy milyen a pszichológiai és érzelmi állapotod.

 

1. Nyitott lélek vagy.

 

Nagyon szelíd és empatikus ember vagy, aki bárkit szívesen fogadna a szívébe. Hiszel abban, hogy inkább tapasztalatokat kell szerezned, mintsem elzárkóznod a világ elől. Inkább megbántódsz vagy feldúlt leszel, minthogy egyáltalán ne legyenek érzelmeid. Ennek ellenére igyekszel elkerülni, hogy megmutasd a világnak a gondjaidat és a bizonytalanságodat, és nem szívesen osztod meg a problémáidat másokkal – úgy gondolod, hogy az ilyen ügyeket négyszemközt kell kezelni.

 

Folyamatosan igyekszel ott lenni mások mellett, még akkor is, ha legbelül összetört a szíved. A másokon való segítés az egyik legjobb tulajdonságod.

 

2. Lelkiismeretes egyéniség vagy.

 

Igazságosnak tartod magad, és szeretsz helyesen cselekedni. Ez az egyik alapvető értéked az életben, és igyekszel követni. Szeretsz kiváló első benyomást kelteni, és van egy tökéletes kép a fejedben az ideális énedről, amelynek igyekszel megfelelni. Abban is hiszel, hogy a tetteid nagy hatással vannak mások életére, függetlenül attól, hogy azok mennyire nagylelkűek vagy jelentéktelenek.

 

Nem szereted látni magad körül a nyomorúságot és az igazságtalanságot, és igyekszel a saját tetteiddel korrigálni. Életed mottója: “Légy te a változás, amit látni szeretnél a világban”. És ezt próbálod követni minden egyes nap.

 

3. A saját múltad csapdájába estél.

 

Mélyen legbelül úgy érzed, hogy csapdába estél, de néha nem tudod pontosan meghatározni, honnan jön ez az érzés. Az a fajta ember vagy, akinek nagyon vad és kellemetlen múltja volt, és ez még ma is hatással van rád. Nem tudsz mit kezdeni azzal az érzéssel, hogy az életed valamiféle beteges és ironikus vicc. Mégis nagyon erős vagy, és mindig megpróbálod megtalálni a békét minden lehetséges módon – még a mindennapi életed legapróbb dolgaiban is.

 

A legsötétebb gondolataidat nem osztod meg a világgal, és megtanultad, hogy egyedül kezeld a helyzeteket és az érzéseidet. Sokszor megbántottak már, de ezt megtartod magadnak. Kiváló emberismerő vagy, ráadásul tudod, hogyan szedd össze a darabokat, ha egyszer az életed darabokra hullik.

 

4. Filozofikus ember vagy.

 

Szeretsz megfigyelni és elemezni a részleteket. Szereted megvizsgálni a szavakat és a képeket, hogy értelmet adj a körülötted lévő világnak. Olyan, mintha minden mondat egy kirakós játék lenne, és darabról darabra kell szétszedned, mert csak így tudod kihámozni belőle az igazi értelmet – és erre nem sokan képesek. Túl sokat gondolkodsz és túlelemezel. Így megismered a dolgok mélyebb értelmét, viszont pontosan emiatt hajlamos vagy elhanyagolni a felszínes dolgokat, amik bár nem tűnnek fontosnak, de a hiányukat megfogod érezni az életedben.

 

Nem mindig tudod beazonosítani, hogy mit tartasz “helyesnek” vagy “helytelennek”. Mégsem akarod megmutatni a világnak, hogy mennyire bizonytalan vagy a dolgokban, és nagyon magabiztos egyéniségnek mutatod magad. Az életet egy bonyolult kirakós játéknak látod, és megpróbálod kitalálni, hogy az összes darab hol illeszkedik egymáshoz.

 

Lehet, hogy soha nem fogod megérteni mindennek az értelmét, de ez neked nem gond.

 

5. Titokzatos vagy.

 

Még nem jöttél rá, hogy mi vagy, de egy dologban biztos vagy: nem szereted a címkéket és a dobozokba való besorolást. Szereted az ellentmondásokat, és az érzéseidre könnyen hatnak a legegyszerűbb dolgok is. Ennek ellenére nem sokat osztasz meg magadról másokkal, mivel nem igazán szereted, ahogyan megpróbálnak egy dobozba illeszteni.

 

A kevés szó és a rejtélyes cselekedetek embere vagy. Szemlélődő vagy, szereted a reakciókat, a megfigyelést, és szereted figyelni és hallgatni az embereket, mielőtt megosztanád a véleményedet. Csak olyan dolgokat mondasz, amelyekben teljesen biztos vagy.

 

6. Érzékeny, szelíd ember vagy.

 

Az a fajta ember vagy, aki szereti megfigyelni a dolgokat. Úgy érzed, hogy két lábbal állsz a talpadon, és nagyon jól érzékelsz mindent magad körül, mert nagyon könnyen olvasol az emberekből és a helyzetekből. Nagyon mély, erős érzelmeket tudsz érezni, és néha a legjelentéktelenebb dolgok is hatással vannak rád. Könnyen sírsz, még nevetés közben is, mert az érzelmeid általában rendkívül erősek.

 

Nem bánod, ha megmutatod a világnak a gyengeségeidet vagy azt, hogy mennyire törékeny vagy, mert úgy érzed, hogy nincs mit rejtegetned, és megmutatod az embereknek az intuitív oldaladat. Jól átlátod a helyzeteket, és gyakran te vagy az első, aki meglátja, hogy mi fog történni.

 

7. Végletes ember vagy.

 

Az a fajta ember vagy, aki nagyon energikus, erőteljes és szenvedélyes. Nagyon erős és befolyásos vagy, és az emberek általában felnéznek rád, vagy kifejezik, mennyire csodálnak téged. A személyiségedben nincs semmi, ami alábecsülhető lenne – vagy teljes szívedből szeretsz, vagy teljes erődből gyűlölsz. Számodra minden vagy fekete vagy fehér – semmilyen szürke szín nem létezik.

 

Nagyon határozott nézeteid vannak, és nagyon könnyen tudsz dönteni. Mélyen legbelül eléggé szorongó ember vagy, de nem szereted megmutatni ezt az oldaladat, mert sebezhető vagy, és nem szereted, ha a sebezhetőségedet felfedik.

 

8. Különc személyiség vagy.

 

Az a fajta ember vagy, akinek szokatlan érdeklődési köre, hobbija és szokásai vannak. A téged igazán meghatározó kifejezés az “egyedi”. Folyamatosan furcsának tartanak, de sosem zavart, hogy mások mit gondolnak rólad. Nem követed a szabályokat, és nem tiszteled a status quót.

 

A dolgokat a magad módján csinálod, mert mindennél jobban bízol az ösztöneidben.

 

Mindent megmutatsz magadból másoknak, mert úgy érzed, nincs mit rejtegetned, és nem veszel tudomást azokról, akik elítélnek. Igyekszel jó példát mutatni és tisztelettudó lenni, ugyanakkor megpróbálsz segíteni másoknak abban, hogy megvalósíthassák az álmaikat, mert hiszel abban, hogy ott rejlik az igazi boldogság. Sok örömet találsz abban, hogy más vagy.

 

9. Élénk és kifelé forduló vagy.

 

Olyan valaki vagy, aki energikus, kifelé forduló és érzelmileg nyitott. Klasszikus vezető típus vagy. Karizmatikus vagy, szenvedélyes és nagyon jól nevelt. Mindig ott vagy, amikor másoknak szükségük van rád, állandóan tudod, mit kell mondani, és mindig rendelkezésre állsz, hogy bárkinek segíts.

 

Csodálatos karriered és csodálatos családod van, mégis nem idegen tőled a szomorúság. Mindig beszélsz az érzéseidről, mert úgy gondolod, hogy még jobban fáj, ha nem teszed. Igyekszel a legjobbat látni az emberekben, még akkor is, ha méltatlanul bántak veled.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!