Válassz Egy Japán Szerencse Macskát! Választásodnak Komoly Jelentőséget Tulajdonít A Japán Kultúra:

A Maneki Neko vagy szerencse macska egy japán eredetű jóléti amulett, amely a nyugati kultúrában nagyon népszerűvé vált. A modern japán babona szerint ezen szerencsét hozó talizmán hálószobákban és a tanulószobákban való tartása kedvező eredményeket és életsikereket hoz.

 

1. Macska

 

Ez a Maneki pénzügyi jólétet és jó híreket hoz. Ne feledd, hogy ha megváltoztatod a pénzzel kapcsolatos elképzeléseidet, és elfogadod, hogy a korlátlan jólét és bőség világában élünk, megkönnyíted, hogy a jólét az elvárásaidnak és szükségleteidnek megfelelő mennyiségben nyilvánuljon meg az életedben.

 

2. Macska

 

Ez a Maneki védelmet nyújt az otthonodnak, a benne élő embereknek, és harmóniát teremt azokkal, akik az életed és a világod részei. Ne feledd, hogy ahol béke van, ott szeretet van, és ahol szeretet van, ott soha semmire nem lesz szükség.

 

3. Macska

 

Ez a Maneki az álmok valóra váltásának szerencséjével van kapcsolatban. Ne feledd, hogy az álmok a kiindulópontja mindennek, ami létezik, mert semmi sem valósult meg anélkül, hogy előzőleg ne képzelted volna el. Te vagy az álmaid dimenziója: ha az álmaid nagyok, akkor a képességed is, hogy valósággá alakítsd őket.

 

4. Macska

 

Ez a Maneki minden olyan típusú feladat és projekt sikeres befejezéséhez kapcsolódik, amelyre életed ezen szakaszában vállalkozol. Ne feledd, hogy amikor testben, lélekben és szívben egy cél elérésére törekszel, akkor az egész univerzum összeesküszik a kedvedért, hogy olyan emberek és eszközök jelenjenek meg az utadon, amelyek segítségével nagyszerű valósággá válhatnak.

 

5. Macska

 

Életed minősége a döntéseid minőségében rendeződik, ezért a kiválasztott Maneki érzékenységet és intelligenciát hoz magával, hogy a legjobb diszpozíciókat hozhassuk az életedben, és emlékeztessen arra, hogy mivel nem tudjuk, mit tartogat számunkra a holnap, a legjobb döntés, ha ma boldogok vagyunk és intenzíven élünk.

 

6. Macska

 

Ez a Maneki eloszlatja a rossz energiákat és rezgéseket, elutasítja az irigységet, a fájdalmakat, és vonzza az örömöt, a szeretetet, a fényt és a boldogságot. Ne feledjük, hogy boldognak lenni egy olyan döntés, amelyet minden nap meg kell hozni, és amely nem az életünk körülményeitől függ, hanem attól a hozzáállástól, amellyel minden új hajnalban nekivágunk.

Válassz Egy Japán Szerencse Macskát! Választásodnak Komoly Jelentőséget Tulajdonít A Japán Kultúra

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!