Válassz Egy Holdat! Választásod Felfedi A Rejtett Gondolataidat:

A legtöbben valószínűleg már hallottak a Hold jelentőségéről a spiritualitásban és az asztrológiában. Emellett tudományos szempontból is tanulmányozták már. Sir Isaac Newton volt például az első, aki tisztázta a Hold gravitációs vonzása és helyzete, valamint az óceán árapálya közötti kapcsolatot. Tudtad, hogy a tested valójában ötvenöt-hetvenöt százalékban vízből áll?

 

Ennek következtében a Hold bizonyítottan nagy hatással van az emberi testre. Az alvási ciklusoktól kezdve a menstruációs ciklusig, a Hold tudományosan szinte minden testi funkcióhoz kapcsolódik. Tekintettel a testünkben betöltött tudományos, spirituális és asztrológiai jelentőségére, természetes, hogy a Hold vizuális preferenciái sok mindent képesek elárulni a személyiségünkről.

 

Melyik holdat választottad?

 

1. A teljesítő

 

Az életed cél- és teljesítményorientált. A hatékonyság tulajdonképpen egy társ, aki az életed elválaszthatatlan része. A megfelelő szintű önbizalmat tulajdonképpen az optimista, kifelé forduló és energikus szemléleted táplálja, bármit is tartogat az életed az adott pillanatban. A stabilitást és a biztonságot részesíted előnyben ahelyett, hogy hagynád, hogy a jó idők elmenjenek melletted, és hajlandó vagy hihetetlenül keményen dolgozni azért, hogy olyan környezetet teremts, amelyben úgy gondolod, hogy képes vagy boldogulni.

 

Gyakran te vagy a saját magad legkeményebb kritikusa. Légy sokkal kedvesebb magadhoz, amikor hibát követsz el. A tökéletesség elérhetetlen cél, mivel egyszerűen nem létezik. Ezért tűzd ki célul, hogy a lehető legjobb éned legyél, ne pedig önmagad egy elképzelt, tévedhetetlen változata, amit soha nem fogsz elérni. Tanulj a hibáidból, és hagyd, hogy a hibák egy újabb üzemanyagot jelentsenek, amit felhasználhatsz a teljesítmény eléréséhez.

 

2. A kreatív

 

A személyiséged erősen esztétikus, kézzelfogható és érzelmi alapú. Az éles eszű, gyengéd és mentális oldalad nagyon tudatossá tud tenni. Ennek ellenére érzékiséged a túlzás és az anyagias törekvések felé terel a gyakorlatiassággal szemben. Az élet valójában az önzés és az önfeláldozás hullámvasútjának magas és mélypontja közötti folyamatos ismétlődés.

 

Amit talán figyelmen kívül hagysz, az valójában az, hogy az életedben rejlő túlzások talán visszatartanak téged a benned rejlő teljes potenciáltól. Hosszú órákat töltesz játékkal, túl sokat eszel, vagy esetleg túlságosan elmerülsz az élvezetekben? Mindezek a túlzások gyorsan felemészthetik a kreativitásodat, a termelékenységedet és az energiádat. Ez tompítja a természetes ragyogásodat és megfojtja az életed időgazdálkodását. Próbálj mértéket tartani és csökkenteni az intenzitást, hogy legyen energiakészleted azokra a dolgokra, amelyek hosszú távon előrébb visznek az életben, nem pedig csak azonnali kielégülést nyújtanak.

 

3. Az energikus

 

Van életkedved és szilárd jellemed, amik segítsenek neked levet facsarni bármilyen citromból, amit az élet eléd rak. Kiegyenlített temperamentumod megbízható és kiváló munkássá, társsá és baráttá tesz. Energiád abban nyilvánul meg, hogy fenntartod a jólét környezetét magad és szeretteid számára; szeretnéd, hogy mindenkinek meglegyen mindene, amire szüksége van. Erőteljes hűségérzet van benned, amikor azt vizsgálod, hogy kivel veszed körül magad, és a kapcsolataidat soha nem veszed félvállról, sem magától értetődőnek.

 

Amit talán figyelmen kívül hagysz, az az a tény, hogy a hűség erős érzése nagyon tartózkodóvá és bizalmatlanná tehet az ismeretlenekkel szemben. Kockázat nélkül vajon lehet-e jutalom? A legnagyobb belső félelmed valójában az árulás, és ez gyakran magában foglalja a saját érzéked általi árulást is. A bizalmatlanság mentálisan és érzelmileg kimerítő lehet, és általában nem is tudatosul benned, hogy ez az állandó készenléti állapot pontosan hogyan hat a boldogságodra, az egészségedre és az életedre. Adj nyugalmat az életednek azzal, hogy adsz némi mozgásteret az ártatlanságnak, amíg a bűnösség be nem bizonyosodik. Adj teljességet az életedhez azzal, hogy a saját érzékeidre bízod magad, mint megbízható és alkalmas bíróra és esküdtszékre. Számos kockázatot érdemes vállalni.

 

4. A könyörületes

 

A világ nyomorúságára való érzékenységed a társadalom hihetetlenül kedves, nagylelkű és szeretetteljes tagjává tesz téged. Vonzódsz mások szükségleteinek kielégítéséhez. Lehet, hogy épp csak annyid van, amennyivel átvészelheted a hetet, de ha valakit éhesnek látsz, akkor feláldozod a saját étkezésedet, hogy az illető ne maradjon anélkül. Az önzetlenséged az életben valószínűleg a legfigyelemreméltóbb tulajdonság, amivel az emberek jellemeznek téged.

 

Amit talán figyelmen kívül hagysz, az az, hogy neked is megvannak a saját vágyaid, szükségleteid, érzéseid, életed és tehetséged. Olyannyira koncentráltan másokra összpontosíthatsz, hogy elveszíted azt, aki vagy, és nem tudod táplálni a saját személyes életedet, hogy virágozz, és még attól is függővé válhatsz, hogy helyettesítő módon élj azokon keresztül, akiknek segítesz. Szánj időt arra, hogy emlékezz a saját egyedi fontosságodra, fedezd fel és használd ki a tehetségedet, és teremtsd meg a jóléted saját környezetét.

 

5. A csodálkozó

 

Ez a különös világ lenyűgözi a kíváncsi elmédet. Valószínűleg úgy találod, hogy az agyad mindig csodálkozik és vándorol, ami oda vezetett, hogy eléggé jártas vagy a legkülönbözőbb témákban. Az állandó megfigyelés és kutatás állapota valószínűleg meglehetősen kulturálttá és modorossá tett. Ennek ellenére gyakran csodálkozhatsz azon, hogy miért tűnsz mások számára érzelmileg olyan kevéssé intelligensnek. Bár képes vagy barátságosnak lenni, és bizonyára szinte bármilyen körben képes vagy beszélgetni, és elméd talán vándorol, fizikailag valószínűleg jobban szeretsz egyedül lenni, vagy talán a legközelebbi szeretteiddel. Ez nagyon valószínű, mivel úgy érezheted, hogy azok az egyének, akik nem ismernek téged nagyon jól, vagy nem értenek meg esetleg megfélemlítenek téged.

 

Amiről talán nem veszel tudomást, az valójában a stressz és a kialvatlanság, amit az elhatalmasodó elméd okoz. Szinte kizárólag az agyadra hagyatkozol az élet játékának elvégzésében. Ez fáradttá tesz, és segítségre van szükséged. Lelkednek, testednek, szívednek és elmédnek pozitív harmóniában kellene lennie egymással. Elmédnek talán megvan a képessége, hogy egyedül is legyőzze az akadályokat, de az ilyen problémákat sokkal gyorsabban és könnyebben meg lehet oldani, ha megengeded a szíved és lelked intuíciójának, hogy segítő kezet nyújtson elmédnek. Ráadásul ezek az intuíciók gyakran ellensúlyozni tudják a világi elképzeléseket, amelyek általában tévútra visznek a saját, valódi boldogságod és elégedettséged elérésétől. Kísérletezz azzal, hogy a lelked és a szíved iránytűként használod, a fejed pedig útmutatóként, hogy kevésbé legyél stresszes, ezáltal pedig kipihentebb és elégedettebb.

 

6. A nyugodt

 

Az élet egyszerű örömei adják neked valószínűleg a legnagyobb örömet, ami könnyű és élvezetes emberré tesz téged. Nem vagy szűkölködő vagy esetleg követelőző. Tökéletesen elégedett vagy egy eseménytelen és nyugodt környezetben, például a kanapén ülve egy haveroddal tévézve, vagy esetleg egy randevún, ami csak egy séta a parkban. Harmónia, béke és nyugalom az, amivel valójában körülveszed magad, mivel utálod a világ hektikus káoszát, de sok időt töltesz azzal, hogy a “mi lenne, ha” dolgokon gondolkodsz, mivel ezek vonatkoznak azokra a dolgokra, amik lenni, tenni és látni szeretnél a világban.

 

Amit talán figyelmen kívül hagysz, az az, hogy a “mi lenne, ha” valójában károsan hat a termelékenységedre, a jólétedre és az egészségedre. Rengeteg kiaknázatlan képességed van, amit nem használsz ki. Ez valószínűleg frusztrál téged; nyugtalanná tehet; és arra késztet, hogy órákig töprengj a’ mi lett volna, ha’ a holnap és a tegnap megoldásain. Próbálj meg a jelen pillanatban maradni. Mit tehetsz itt és most, mint saját életed tulajdonosa és kapitánya, hogy hasznossá, teljes értékűvé, boldoggá vagy esetleg megvilágosodottá tedd magad? Ezt a kérdést kell inkább feltenned magadnak, amikor a “mi lenne ha” irányba vándorolnak a gondolataid.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!