Válassz Egy Fát! Választásod Felfedi, Hogy Melyik Érzelmed Vezérli Az Életedet:

Minden nap elárasztanak minket az érzelmek, de vajon melyik az, amelyik a leginkább képvisel minket? Empatikusak, szorongóak, optimisták vagyunk? Ez az egyszerű személyiségteszt elárulja a választ!

 

Hányszor érezted magad egyszerre boldognak és borzasztóan szomorúnak? Mindannyian hajlamosak vagyunk egy bizonyos típusú érzelemre. Ez azt jelenti, hogy sokfélét kipróbálunk, de egy az, ami igazán jellemez minket.

 

Válassz egy fát, amit szívesen látnál a kertedben és nézd meg, hogy a válaszod mögött milyen tudatalatti ok rejlik!

 

Első fa – Melankólia

 

Ha az első fát választottad, az azért van, mert olyan ember vagy, aki hajlamos a melankóliára. Néha azon kapod magad, hogy sajnálattal és vágyakozással tekintesz a múltra, és még ha optimistán is tekintesz az életre, mindig megmarad benned egy nosztalgikus vonulat. Gyakran vágysz vissza a régi pillanatokhoz. A legnagyobb kihívás számodra, hogy félelem nélkül tekints a jelenre és a jövőre.

 

Második fa – Lelkesedés

 

Ha a második fát választottad, akkor lelkes ember vagy. Számodra az élet egy állandó kihívás, és nagyon szeretsz belecsapni a közepébe. Minden új kaland adrenalint ad neked, boldoggá tesz, de néha hagyod magad túlságosan elragadtatni, és elhamarkodott döntéseket hozol. A legnagyobb kihívásod, hogy megtanuld mérlegelni a helyzeteket.

 

Harmadik fa – Szorongás

 

Ha a harmadik fát választottad, a szorongás az örökkévaló társad és legközelebbi ismerősöd. Miközben a fejed folyamatosan mozog, ő ott áll ütésre készen. Olyan ember vagy, aki vigyáz a körülötted lévő emberekre és dolgokra, ezért hajlamos vagy mindig aggódni. A kihívásod az, hogy időnként delegáld a felelősséget, és ne terheld magad a különböző problémák súlyával.

 

Negyedik fa – Empátia

 

Ha az utolsó fát választottad, akkor nagyon empatikus ember vagy. Az életedet azzal töltöd, hogy a másik helyébe képzeled magad, ezért a személyiséged kissé szeszélyes. Alkalmazkodsz a környezethez, a barátságokhoz, mások igényeihez, de mindig fennáll a veszélye annak, hogy elveszíted a lényedet. A kihívásod az, hogy önmagad maradj anélkül, hogy elhanyagolnád azokat, akik szeretnek.

Válassz Egy Fát! Választásod Felfedi, Hogy Melyik Érzelmed Vezérli Az Életedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!