Válassz Egy Életutat! A Választásod Felfed Rólad Valami Fontosat:

Mi a választásod? Válassz ki egy a fenti képen látható Ösvényt, és nézd meg, hogyan járod a saját utadat az életben!

 

1. A Túlvilági Ösvény:

 

Úgy érzed, hogy nem ehhez a világhoz tartozol. Már gyermekkorod óta szereted nézni a fényes éjszakai égboltot, és azon tűnődsz, hol van az igazi otthonod. Egy másik valóságot keresel. A sci-fi, a mitológia és a gótikus románcok a kedvenc olvasmányaid. Megvan benned a képesség, hogy valami teljesen újat alkoss, még akkor is, ha ez a melletted lévők számára provokáció lesz.

 

2. A Tündérvilág ösvénye:

 

A te utad az érzékenység, a kedvesség és az őszinte empátia útja. Álmaid, vízióid, szenvedélyeid és vágyaid miatt tündérnek érzed magad kegyetlen világunkban. Bár sok csalódásra vagy hajlamos és rendkívül sebezhető vagy, mégis úgy érzed, hogy egy tündérkeresztanya megváltoztatja a dolgok kimenetelét. Hiszel a Jóság erejében. A romantika önmagad része. Szereted a költészetet, a klasszikus zenét és a jazzt, és élvezed a szépség minden formáját.

 

3. A felébredettek útja:

 

Ez a spiritualitás útja. A nap lenyugszik, és ismét eljön az éjszaka. Azonban tudod, hogy a nap újra fel fog kelni. Az érzelem fontosabb számodra, mint a logika. Olvasod a nagy Tanítók könyveit, akik azt tanították, hogyan tudunk túllépni természetünkön, és szembe akarsz nézni a halálfélelemmel. Szereted az underground zenét és élvezed az absztrakt művészetet.

 

4. A misztikusok útja:

 

Ez a régi utak Ösvénye. A labirintus azoknak az útja, akik az igazi megvilágosodást keresik, és mindig a világ igazságát kutatják. Az alkimisták és okkult iskolák szimbóluma, a labirintus a lelked útját mutatja a mágikus birodalmak felé. Érdekel a boszorkányság és az ősi vallások. Fontosak számodra a szimbólumok és a rituálék. Szereted a régi hagyományos zenét.

 

5. Az intuitívek útja:

 

Az életnek számodra nincsenek határai. Úgy tűnik, hogy az intuíciód egész életedben vezet téged. Akárcsak egy ösvény a vízben, úgy tűnik, dacolsz a gravitációval. A hit a fegyvered, és bár sok barátod lebeszél arról, hogy folytasd az utadat, te tudod, hogy jól döntöttél. Minden esély ellenére mindig megtalálod a megoldást ott, ahol látszólag nincs kiút. Szeretsz utazni, modern regényeket olvasni, és érdekes és sikeres karriert futsz be.

 

6. Az anyatermészet útja:

 

Mindenkinél jobban megérted, hogy ennek a világnak a részei vagyunk. Mindig is közel álltál a természet elemeihez, és valahogy kapcsolatban érzed magad az állatvilággal. Szeretsz vidéken élni, távol a város forgatagától. Az elképzeléseid harmonikusak, a családod pedig boldoggá tesz. Régi meséket és történelmi könyveket olvasol. Zenéd a hangok, amelyeket egy nyugodt helyen hallasz.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!