Válassz Egy Csésze Kávét! Ez Az Egyszerű Választás Többet Elárul Rólad, Mint Gondolnád:

Azzal, hogy kiválasztod azt a csésze kávét, amelyiket a leginkább tartanád a kezedben egy álmos hétfő reggeli napon, többet tudsz meg az életről alkotott felfogásodról és a komplett személyiségedről. A személyiség kifejezés alatt a viselkedések, döntések és attitűdök azon összességét értjük, amelyek meghatároznak minket.

 

Ez utóbbiak, bár tudattalanul, de sokat elárulnak jellemünkről, mivel alapvetően tapasztalatainkból és emlékeinkből származnak. Következésképpen számos pszichológiai teszt (köztük ez is) a tudatalatti döntéseinken alapul, és ezért válaszaink segítenek jobban megérteni önmagunkat.

 

Melyiket választottad?

 

1. Csésze

 

Ha ezt a csészét választottad, az azt jelenti, hogy gondoskodó és felelősségteljes ember vagy, és fő célod az emberiség segítése. Folyamatosan legyőzöd a lehetetlent, hogy elérd a céljaidat. A tanácsaid nagy értéket képviselnek a környezetedben élők számára.

 

2. Csésze

 

Szabadnak születtél, és a szabadságodat mindennél jobban őrzöd. Nem tudod magad körülvenni ugyanazokkal az emberekkel, mert a rutin megfojt. Nagyon ambiciózus vagy, és nem pazarolod az energiádat. A nappali órák sem elegendőek ahhoz, hogy mindent elérj, amit szeretnél. A dinamizmusod rendkívüli!

 

3. Csésze

 

A múltadhoz és minden emlékedhez kötődsz. Egyes múltbeli események távolságtartóvá tettek, és nem hagynak nyugodni. A felfogásod megrekedt egy bizonyos szintnél, ugyanis kizárólag régi emlékeken alapul, és ez miatt kissé elavultan látod a dolgokat. A tudatalattid folyamatosan kapcsolatban áll a múltbeli élményeiddel. Lépj ki a komfortzónádból és fedezd fel a világot!

 

4. Csésze

 

Aggódsz az egészségedért, és folyamatosan figyelsz a jólétedre. Olyan ember vagy, aki nem mindig fejezi ki a gondolatait, de a szemed előtt minden látható. Rendkívül jóindulatú vagy a környezetedben lévőkkel, még a nehéz helyzetekben is nyugodt tudsz maradni.

 

5. Csésze

 

Nagyon átlátható ember vagy, és mindig kimondod, amit gondolsz. Emellett a megérzéseidben sosem csalódsz. Az érzelmeidet azonban nehéz visszafogni, és gyakran mutatkozol gyengének mások előtt. Több önbizalmat nyerhetsz, ha jobban megvéded az elképzeléseidet.

 

6. Csésze

 

Barátságos természetű ember vagy, napról napra élsz, és szeretsz új dolgokat felfedezni. Kifejezetten spontán és aktív ember vagy, akit nem érdekel, mi lesz holnap, hanem minden helyzetet kihasznál.

Válassz Egy Csésze Kávét! Ez Az Egyszerű Választás Többet Elárul Rólad, Mint Gondolnád(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!