Válassz Egy Állatot! Választásod Felfedi A Sötét Oldaladat…

Mindenkinek van egy rejtett sötét oldala, és a hét állat közül választva felfedheted rejtett sötét oldalad titkait…

 

Gondolkodtál már azon, hogy mi a rejtett sötét oldalad? Mindenkinek van egy sötét oldala, de nem biztos, hogy mindig a legjobb elképzelésünk van arról, hogy milyen is az. A sötét oldalad gyakran a tudatalattidban rejtőzik. Ez a gyors képi kvíz feltárhatja a tudatalattid titkait, és elárulhatja, mit kell tudnod a rejtett sötét oldaladról vagy a személyiségedről. Mindössze annyit kell tenned, hogy többet tudj meg rejtett sötét oldaladról, hogy kiválasztod az egyik állatot, amelyik a leginkább szimpatikus a fentiek közül.

 

#1 Keselyű

 

A keselyűk a végső alkalmi bűnözők. Kivárják, amíg gyenge zsákmányt találnak, és amikor eljön a megfelelő pillanat, lecsapnak. A keselyű türelmes, és soha nem teszi ki magát veszélynek vagy ártalomnak. Nyilvánvalóan veszélyes ragadozók, de a vadászatuk módját tekintve is találékonyak. Ha a keselyű az az állat, amit választottál, akkor valószínűleg nem vagy az a fajta ember, aki forrófejű, hanem inkább csendesen bosszúálló tudsz lenni. Kivárod a tökéletes pillanatot, hogy lecsapj, és csak akkor teszed, ha muszáj.

 

#2 Fekete macska

 

Olyan tartózkodó vagy, mint maga a fekete macska. Hajlamos vagy a kölcsönzésre, és sokat zárkózol el. A legjobb erősséged a részletekre való odafigyelésed és a lézerfókuszod. Akárcsak a macska, amelyik nyugodtan leselkedik a prédára, mielőtt lecsapna rá, te is szívesen kivárod azt a pillanatot, amíg készen nem állsz a végső csapásra. Bámulatos képességed van a szervezéshez és a terveid kivitelezéséhez, függetlenül attól, hogy mik azok.

 

#3 Fekete özvegy pók

 

Képes vagy megtévesztő hálót szőni, és a gyanútlan ellenségedet egyenesen a csapdádba csalni. Akárcsak a Fekete Özvegy, te is hagyod, hogy a zsákmányod egyenesen hozzád vezesse magát. Ahelyett, hogy sok munkát fektetnél abba, hogy tompán befolyásold a körülötted lévőket, bonyolult csapdákat állítasz az embereknek, amelyekbe óvatlanul beleesnek. Az emberek csak akkor veszik észre, hogy pontosan azt teszik, amit akarsz, hogy tegyenek, amikor már túl késő. Nem vagy az a fajta ember, akinek valaha is szüksége van megfélemlítésre – ehelyett a ravasz eszedet használod.

 

#4 Jaguár

 

Nincs olyan állat a listán, amely nyersebb erővel bírna, vagy bénítóbb félelmet keltene, mint a fekete jaguár. Van egy olyan titokzatos elemed, amely magával ragadja az embereket. Hevesnek és veszélyesnek ismernek, és bár félelmet kelthetsz azokban, akik nem ismernek, van egy szelíd és mély oldalad is. Néhányan úgy jellemezhetnek téged, mint aki csendben várja a következő lépést, de senki más nem tudja, hogy mi lesz az a lépés.

 

#5 Holló

 

Okos vagy és intuitívan érzékeled mások igényeit, és pontosan tudod, mit kell mondani másoknak. Nagy óvatosságot tanúsítasz másokkal szemben, csak azt osztod meg másokkal, amit szeretnéd, hogy tudjanak. Mélyen zárkózott vagy, de készen állsz lecsapni, ha provokálnak. A holló sosem csap le először, de mindig egy lépéssel a konkurencia előtt jár.

 

#6 Denevér

 

Nagyon szövevényes személyiség vagy, és pontosan úgy éled az életed, ahogyan szeretnéd. Nagyon kidolgozott személyiség vagy, és másképp látod a világot, mint mások. Olyan ez, mintha más szemüvegen keresztül néznéd a világot, mint mindenki más. A világnézeted miatt néha borúsan látod a társadalom működését, és néha azt kívánod, bárcsak az emberek csak önmagukhoz hűek lennének. Megérted, hogy mennyire különbözöl a világ többi részétől.

 

#7 Farkas

 

A farkasok az erdő alfái, és te sem vagy más. Erős vagy, és pontosan tudod, mikor kell lecsapni, de hajlamos vagy egyedül élni, csak akkor jössz elő, ha szükség van rá, hogy megoldd a problémákat. Ismered a saját erődet, és tisztában vagy vele, hogy tetteid súlyos következményeket vonnak maguk után. Bár megvan benned a képesség, hogy találomra lecsapj, nagyon pontosan megválogatod a csatáidat.

Válassz Egy Állatot! Választásod Felfedi A Sötét Oldaladat…

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!