Válassz Egy Ajtót! Választásod Felfedi, Hogy Mi Rejlik A Tudatalattidban:

Gondolkoztál már azon, hogy bizonyos színeket miért társítanak bizonyos érzésekhez és érzelmekhez? Például a “vörös volt a szégyentől” kifejezés?

 

Ez a teszt segít kideríteni, hogy egy bizonyos élménnyel kapcsolatban milyen érzések keringenek a tudatalattidban. Gondolj életednek valamilyen eseményére, és válaszd ki az eseményhez leginkább kapcsolódó színt a megérzésed szerint..

 

Kék ajtó

 

A kék ajtó a legsötétebb pillanatokat rejti, és már akkor összeszorul a szíved, ha visszaemlékszel rájuk. Ezek a gondolatok traumatizálhatják az elmét, és álmatlanságot okozhatnak. Az egyetlen helyes döntés ebben az esetben az, ha minél hamarabb elfelejted ezeket az eseményeket.

 

 

Sárga ajtó

 

A sötétsárga színt általában a kevésbé élénk, de pozitív emlékekhez választják. Ezek az emlékek lehetnek könnyed és áttetsző gondolatok valami jóról, mint például egy mosoly az utcán, egy kolléga segítsége vagy egy növény, amely az otthonod erkélyén virágzott. Ezek az élmények a sárga színnel társulnak.

 

Zöld ajtó

 

Ha a zöld ajtót választod, akkor az esemény egy csipetnyi szomorúságot rejt magában: apró kudarcokat és sérelmeket, amelyek lelki nyugtalanságot generáltak. A tudatalatti ezt az emléket a nem túl kellemesek csoportjába sorolja.

 

Piros ajtó

 

Ha a piros ajtót választottad, az azt jelenti, hogy nagyon erős és mindig pozitív emlék van a memóriádban. Az átélt lelkesedés, az öröm, a szenvedély egy-egy pillanata mind befolyásolhatja a piros szín kiválasztását.

Válassz Egy Ajtót! Választásod Felfedi, Hogy Mi Rejlik A Tudatalattidban

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!