top-10-divat-trendek-boritokep

Top 10 Divat Trend Az Őszi/Téli 2022-es Divathetekről:

A világszerte megrendezett divatbemutatókkal együtt rengeteg új trend jelenik meg a kifutón kívül is.

 

A street style inspirációktól az Instagram feedekig rengeteg ruhadarabot és esztétikát szúrtunk ki. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a darabok az idei szezonban főszereplők lesznek.

 

Íme a 2022-es őszi/téli divatheteken kiszúrt top divattrendek.

divat-trendek-1
forrás: thetrendspotter

1. Szín blokkok

 

Elmúltak már azok az idők, amikor az egymásnak feszülő színek divatbakiknak számítottak – ebben a szezonban a szín blokkok visszatértek. Próbáld ki a meleg árnyalatok, például a narancs és a rózsaszín keverését, vagy maradj a hűvös árnyalatoknál, például a zöldnél és a kéknél a frissítő csavarás érdekében.

 

Bár a duó-króm együttes a legnépszerűbb választás, egy harmadik vagy negyedik árnyalat hozzáadása a keverékhez összetettebbé teszi az egész esztétikát, és egy kis extra lendületet kölcsönöz neki. Ahelyett, hogy színeket adna a ruhadarabokhoz, próbáljon ki egy merész kalapot, táskát vagy cipőt, hogy feldobja az összhatást.

forrás: thetrendspotter

2. Fekete kivágott felsők

 

A szezon egyik legmerészebb trendjeként ezek a kivágott felsők idén kiváló kiegészítői bármelyik ruhatárnak. Évszaktól függetlenül, legyen szó nyárról vagy télről, ez a ruhadarab számos darabbal viselhető, hogy érdekes együttest alkosson.

 

Próbáld ki öltönnyel, amely tökéletes viselet az irodába vagy a városban való rohangáláshoz – a strukturált szabásvonal és a pántos, absztrakt ing közötti kontraszt tökéletes ellentétet biztosít az átmeneti évszakban. Rétegzésre is remekül alkalmas – keressen valami hosszú vagy aszimmetrikus ujjú darabot, hogy a hőmérséklet csökkenésekor is meghitt legyen.

forrás: thetrendspotter

3. Tetőtől talpig farmer

 

Persze, a dupla farmeres trend jött és ment, és bizonyára időnként divatbaki, de ez egy hihetetlen megjelenés lehet, ha helyesen csinálod. Ebben a szezonban válassz egy túlméretezett kabátot és egy foltos vagy vintage fazonú farmert – a fazonok a divat kedvelői körében népszerűek.

 

A ’60-as évekbeli megjelenéshez próbálj ki egy miniszoknyát színes harisnyával vagy hosszú kabáttal. Nem kell ragaszkodnod az egyszínű megjelenéshez sem – keverj különböző anyagárnyalatokat a bonyolultabb stílus érdekében. Az egykor kanadai szmokingként emlegetett viselet mára mindenki ruhatárának alapdarabjává vált.

forrás: thetrendspotter

4. Bőr szettek és társak

 

A ’70-es és ’80-as évek motoros szcénája által inspirálva ez az éles esztétika a klasszikus kombinációnak egy magas divat értéket kölcsönöz. A piros, fekete vagy fehér színű versenyzős dzsekik a legmegfelelőbbek, de egy élénk árnyalatú, például kék vagy zöld színnel is kiléphetsz a megszokott keretek közül.

 

Nem kell feltétlenül nadrágnak is lennie. A szoknyák – legyen az térd fölött vagy bokáig érő – egy hiper nőies stílust szőnek egymásba, amely könnyedén szembeállítja a tipikusan férfias öltözéket. Fejezd be a megjelenést vaskos csizmával, égig érő tűsarkúval vagy egy pár lapossal.

forrás: thetrendspotter

5. Alacsonyan emelkedő miniszoknyák

 

Bár egyesek talán megborzonganak az alacsonyan felsőrészes ruhák gondolatától, ez a trend újra visszatérőben van. Bár Miu Miu ikonikus változata legutóbb az Instagramon tette tiszteletét, a mikromini már egy ideje visszatérőben van.

 

A legkedveltebb formázási módja egy kivágott pulóverrel és egy gombos inggel van. Visszatérve az Y2K esztétikájához, modernizálhatod a megjelenést egy tweed vagy gyapjú blézerrel és egy hozzá illő árnyalatú crop felsővel. Játsszon a sziluettjével egy combig érő csizma hozzáadásával, vagy legyen hosszú lábú egy tornacipővel vagy klasszikus cipővel és harisnyával.

forrás: thetrendspotter

6. Fémszínű bőrtáskák

 

A divat szerelmeseinek szükségük van egy lenyűgöző táskára a gyűjteményükben, és ezek a fémes darabok arra hivatottak, hogy kitűnjenek.

 

Az arany árnyalatai jól működnek a meleg árnyalatokkal, de a színkör ellentétes oldalán – kék vagy zöld – is találhatsz valamit, amit előnyösen használhatsz. Hasonlóképpen, bár az ezüstöt jellemzően a hűvösebb árnyalatokhoz tartják fenn, csodásan mutat élénk rózsaszínnel, pirossal és mustárral párosítva.

 

A fényes bőr gyakran megragadja a fényt, amikor kint vagy, ami azt jelenti, hogy nem kell más kiegészítőkkel elnehezítened a dolgod. Lényegében ez egy hordható műalkotás.

forrás: thetrendspotter

7. Strucctoll ruhák

 

Merész, szokatlan és extravagáns, egy strucctollas pillanat a legjobb módja annak, hogy első benyomást keltsen. Ha olyan valaki vagy, aki a “farmer és egy szép felső” mantrára hagyatkozik, amikor kimozdul, ez legyen a következő vásárlásod.

 

Próbáld ki kabátként nadrággal és hegyes orrú magas sarkúval, ha szeretnél egy kis extrát érezni.

forrás: thetrendspotter

8. Pop színű öltönyök

 

Akár belefulladsz a színekbe, akár a szokásos munkahelyi öltözékedet szeretnéd feldobni, válassz egy pop színt, hogy feldobd a napodat.

 

Ezek a divatos öltönyök merészek és izgalmasak, valamint élénk árnyalatokkal fokozzák az esztétikádat. A kifutón és az utcai stílusban is rengeteg lehetőséget láttunk, és a legnépszerűbbek közé tartozik a lila, az azúrkék és a lime-zöld. Ezeket más árnyalatokkal is összedolgozhatod, választhatsz színblokkoló témát, vagy maradhatsz monokróm egy megfelelő árnyalattal.

forrás: thetrendspotter

9. Sportos luxus

 

A hosszabb ideig tartó otthon tartózkodás lehetővé tette számunkra, hogy elfogadjuk a kényelemre való öltözködés koncepcióját. De ez nem jelenti azt, hogy közben ne lehetnél stílusos! A sport luxe trend a sportos öltözéket, például a kagylós dzsekiket és kapucnis pulcsikat kombinálja más ruhadarabokkal, például miniszoknyákkal és magas sarkú cipőkkel.

 

Különböző árnyalatokat, például sportos narancssárgát vagy zöldet keverhetsz, és kontrasztos árnyalatokkal, például fehérrel, feketével vagy szürkével fokozhatod az összképet. A helyes megjelenés az egyensúly megtalálásán múlik, ezért próbáld ki a tréningruhát magas sarkúval. Azt nem tudjuk garantálni, hogy profi sportoló leszel, de ezzel az öltözékkel biztosan egyenesen tízeseket fogsz szerezni.

forrás: thetrendspotter

10. Vinyl kabátok

 

Az Y2K mozgalom, nevezetesen a Mátrix és a nemrég bemutatott Batman-film által inspirálva a vinyl kabátok a divatvilág egyik főszereplőjévé váltak.

 

Merész jellegű, de sokoldalúan használható, így a legkülönfélébb ruhákkal dolgozhatsz vele. Sokféleképpen láttuk már viselni, de a legnépszerűbbek közé tartozik a monokróm együttes, amelyet egy statement táskával és cipővel viselünk.

 

Adj hozzá egy selyemsálat a válladon, ha szereted a rétegezést, vagy tartsd meg egyszerűnek más kiegészítők nélkül. Ez egy merész választás a hűvösebb hónapokra, de garantáljuk, hogy bármikor viselni akarod majd, amikor az időjárás megkívánja.

Top 10 Divat Trend Az ŐsziTéli 2022-es Divathetekről

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!