Többet Te Sem Fogsz Kidobni Szemfestéket, Ha Ezt A Mester-Titkot Megismered!

Tuti te is vásároltál vagy kaptál már ajándékba olyan szemfesték szettet, amin 1. pillantásra láttad, hogy 2-3 színt fogsz csupán felhasználni belőle. Ebben a helyzetben a maradék sajnálatos módon mind pocsékba megy, mert használatlanul fogod kikukázni őket, amint a néhány számodra értékes szín tartója már egészen kiürült. Persze ez mindannyiunkkal így van, hiszen nem állhat jól minden szín, nem szerethetjük az összes árnyalatot. Erre javasol egy kiváló megoldást az Avon globális színkoordinátora és híresség számba menő sminkmester, aki szerint nincs negatív, fölösleges árnyalat.

Így tudod fölhasználni a fölösleges szemfestékeket:

Először is vegyél elő egy műanyag végű ecsetet – az sem baj, ha kilógnak belőle a szálak. Vigyél fel rá egy kicsit valamelyik nem használt színből, aztán pedig abból a festékből is, amivel egyébként kifested magadat, és vidd fel a szemhéjadra. A cél , hogy figyelmesen összekeverd őket. Így nem csupán egy vadi új, egyedi színt alkothatsz meg, de elfogyaszthatod azokat a festékeket is, amik egyébként a szemetesben végeznék. Nyugodtan gyakorold ezt a technikát addig, amíg kiválló, erényeidet kiemelő eredményre nem jutsz – sose láthatod előlre, milyen meglepő újítások jönnek össze 1-1 ízléstelennek hitt szín és egy barátságos árnyalat összekeverésével.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!