Ti Hogyan Fogjátok Egymás Kezét A Pároddal? Válaszod Elárul Valamit A Kapcsolatotokról…

Egy párkapcsolat melegségét könnyű megérteni különböző jelekből, többek között abból, ahogyan egymás kezét fogják. Miután átmentél ezen az egyszerű teszten, következtetni tudsz arra, hogy minden rendben van-e közted és a szerelmed között.

Nincs szükség hosszú beszélgetésekre és a magánéletükről szóló kérdésekre ahhoz, hogy megértsd, mennyire közel állnak egymáshoz az emberek és mennyire kedvesek egymásnak. Elég, ha ránézel a képre, és kiválasztod a kezek helyzetét, ami a leggyakrabban jellemző egy párra.

Az, ahogyan a kezünket fogjuk, egyfajta jelzője a szerelmespárnak. Így lehet megállapítani, hogy egy férfi és egy nő hogyan bánik egymással.
 

Te és a párod hogyan fogjátok egymás kezét, amikor kimennek a szabadba?


És most derítsük ki, hogyan írja le a kapcsolatotok jellegét a pszichológiai teszt.

1. Tenyér a tenyérrel

A szöveg szerint, ha te és a párod így fogjátok egymás kezét, akkor az a köztetek lévő nagy és gyengéd vonzalomról beszél. A nemrégiben randevúzni kezdő párok gyakran fogják így egymás kezét.

A pszichológusok azonban megjegyzik, hogy ha ez egy olyan párnál van így, akik már régóta együtt vannak, akkor ez azt jelzi, hogy mélyen ragaszkodtok egymáshoz, és nagyon erős az egyesülésetek.

Ugyanakkor figyeljetek arra is, hogy melyikőtök fogja meg a partneretek kezét. Aki ezt teszi, az a pár vezetője.
 
2. Egymásba fonódó ujjak

Nagyot emelkedik a kapcsolatotok, fényes érzelmek, és nem is tudjátok visszafogni a szenvedélyeteket.

A pár érzései a csúcson vannak, féktelen szenvedély forrong bennük. Állandóan egymásra gondolnak, és készek arra, hogy eggyé váljanak – erről tanúskodnak a szorosan egymásba fonódó ujjak. De érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen erővel nyomják egymáshoz a tenyerüket.

Ha az egyik partner feszülten tartja a kezét, ami azt jelenti, hogy kész teljesen átadni magát ennek a kapcsolatnak, a másik pedig – lazán – arra következtethetünk, hogy a második nem igazán értékeli annyira a szerelmét.
 
3. A kisujjak tartása

Ez a pár teljes szabadságot élvez a kapcsolatokban. Nincs féltékenység, felesleges kontroll, a kapcsolat zökkenőmentes és stabil.

Nincs félénkség, ami azt jelenti, hogy ebben a párban minden simán megy, és nincs mitől félni a közeljövőben.

De van egy “de”: a kezek helyzete lehet egyszerű szokás, ebben az esetben figyelni kell arra, hogy az emberek párban beszélgetnek-e egymással.

Ha végig csendben mennek, az azt jelzi, hogy kihűltek egymáshoz, és az érzések új tekercset, friss hullámot vagy szikrát igényelnek. A legjobb kiút ebben a helyzetben az utazás, ami új érzelmeket ad.

Ti Hogyan Fogjátok Egymás Kezét A Pároddal Válaszod Elárul Valamit A Kapcsolatotokról

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!