Teljes Útmutató: Minden Amit A Szempilla Hosszabbításról Tudni Kell

A dús és hosszú szempillák extra lendületet adhatnak a megjelenésednek a lobogó varázslatukkal. Ha pedig nem születettél ezzel az adottsággal, a szempilla hosszabbítás egyszerű, hatékony és gazdaságos megoldás lehet a számodra, amely ráadásul sokáig tart. Szóval, ha unod már, hogy naponta viseled a műszempillákat és a szempillaspirált, ez a cikk neked szól. Részletesen tárgyalunk mindent, amit a szempilla hosszabbításról tudni szeretnél.

 

 

Mik azok a szempilla hosszabbítások?

A szempilla hosszabbítás egy félig tartós lehetőség arra, hogy szempilláidnak álmaid volumenét és hosszát kölcsönözd. A legjobb megoldást jelentik mindazok számára, akik úgy szeretnének kiugrani az ágyból, hogy szempilláik már most dögösek. Az eljárás során apró fekete szálakat (amelyek a szempillákhoz hasonlítanak) helyeznek fel minden egyes szempillára egy speciális ragasztóval. Az ideiglenes műszempillákkal ellentétben a szempilla hosszabbítás nem egy pillanatnyi elkötelezettség és nem is egy barkácsmunka.

Egy teljes szempilla hosszabbítás akár 2 órát is igénybe vehet. Egész évben karbantartható, 3-4 hetente ajánlott a felvarrás. A fél vagy fél szempillaspirálok nagyszerű módja a finoman drámai hatás elérésének. Ezeket töltelékként alkalmazzák (a természetes szempillák megvastagítására), vagy a szem külső 2/3-a felé alkalmazzák.

 

Szempilla hosszabbítás 101: A szempilla hosszabbítás típusai

A szempilla hosszabbítások nercből, műnercből, cobolyból, selyemből és szintetikus szálakból készülnek. Ha nem tudod eldönteni, melyiket szerezd be, itt van, amit mindegyikről tudnod kell.

Nerc szempilla hosszabbítás

A nerc szempillák rendkívül népszerűek, mivel természetesnek és valódinak tűnnek. Ezek a szempillák valódi szőrből készülnek, és tökéletesek mindenkinek, aki könnyed, természetes megjelenésre vágyik. Mivel valódi hajból készülnek, könnyebb őket rétegezni, és drámaibb megjelenést eredményeznek. Emellett általában tovább tartanak, mivel nem nehezítik el a természetes szempillákat.

Faux Mink szempilla hosszabbítás

A műnerc szempillák nagyon hasonlítanak a nyérc szempillákhoz, kivéve, hogy szintetikusak. Ugyanolyan megjelenést biztosítanak, mint a nerc szempillák – de alacsonyabb áron. Emellett tökéletes vegán opciót jelentenek, ha nem szeretnél valódi szőrt használni. Nem veszítik el a göndörségüket még akkor sem, ha nedvesek. Hát nem szuper kényelmes?

Sable szempilla hosszabbítás

A sable szempilla hosszabbítások a legvékonyabbak az összes közül. A coboly szőréből készülnek, amely egy olyan erdei állat, amely Szibéria és Oroszország számos részén megtalálható. Ideálisak mindazok számára, akiknek természetes módon vékonyak a szempillái, mivel nem nehezítik el azokat. Ehelyett természetes, szálkás pillákat hagynak.

Selyem szempilla hosszabbítás

Ha vegán vagy, allergiás vagy a szőrmére, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb megoldást keresel, a selyem szempilla hosszabbítás a megfelelő megoldás. Ezek általában vastagabbak a tövüknél, és a vége felé fokozatosan vékonyodnak. Így a dúsabb szempillasor illúzióját keltik. Ezek a szempillák fényesebbek és sötétebbek is, ami tökéletessé teszi őket a drámai megjelenés megteremtéséhez.

Szintetikus szempilla hosszabbítás

A szintetikus szempilla hosszabbítás mindazok számára a legmegfelelőbb, akik merész, elbűvölő megjelenésre vágynak. Ezek a szempillák tökéletesen alkalmasak arra, hogy feldobják a szemét. Mivel nem valódi szőrből készülnek, lényegesen alacsonyabb áron kaphatók.

Mennyi ideig tart a szempilla hosszabbítás?

A szempilla hosszabbítás általában a természetes szempillák teljes növekedési ciklusát átíveli. Ez jellemzően 6-8 hét között van. Mivel azonban mindenki szempilla növekedése hajlamos változni, a szakemberek 3-4 hetente szempilla karbantartást javasolnak a telt és tiszta megjelenés fenntartása érdekében.

Mennyibe kerül a szempilla hosszabbítás?

Itt egy figyelmeztetés az újoncoknak: a szempilla hosszabbítás drága mulatság. Egy első, teljes szempilla hosszabbítás általában 150 és 200 dollár közötti összegbe kerül. Ehhez jön még a havi karbantartás és az utántöltés, ami körülbelül 65-100 dollárba kerül.

Mindig jobb, ha egy neves helyen drága szempilla hosszabbításra költesz, mintha egy olcsóbb, megbízhatatlan helyre mész. Elvégre a szemedről van szó! Emellett a tapasztalatlan művész által alkalmazott olcsó szempilla hosszabbítás olyan problémákat okozhat, mint a helytelen méretezés, allergiás reakció, rövidebb élettartam, sőt, hosszú távú károsodás. Ezért a legjobb, ha elkerülöd őket.

Bár a szempilla hosszabbításoknak rendszeres javításra van szükségük ahhoz, hogy tovább tartson, van néhány dolog, amit otthon is megtehetsz, hogy meghosszabbítsd az élettartamukat.

Tippek, hogy a szempilla hosszabb ideig tartson a szempilla hosszabbításod

  • A felhelyezést követő első 48 órában kerülje a vizet és a gőzt. Mivel a ragasztó még megköt, a víz vagy gőz hatására a szempillák megzavarodhatnak, és idő előtt kihullanak. Zuhanyozni azonban továbbra is lehet! Csak arra ügyeljen, hogy ne tegye a fejét víz alá. Továbbá, bármi történjék is, ne dörzsölje a szemét.
  • Amikor lemosod a sminket, válassz olajmentes tisztítószereket, mivel az olaj gyengítheti a szempilla hosszabbítás kötéseit.
  • Reggel és este szempillaspirállal fésülje át szempilláit, hogy azok a megfelelő helyen legyenek és hibátlanul nézzenek ki.
  • Ne aludjon úgy, hogy az arcát a párnához nyomja. Ehelyett aludjon a hátán.
  • 3-4 hetente járjon felújításra. Nem számít, mennyire vigyáz a szempilla hosszabbításokra, a szempillák ciklusa miatt egy idő után természetesen el fognak veszíteni.
Teljes Útmutató Minden Amit A Szempilla Hosszabbításról Tudni Kell

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!