Te Tudod Mi Lakozik A Tudatalattidban? Válassz Egy Kulcsot A Válaszokért:

Talán még olyan részleteket is felfedezel, amelyek meghatároznak téged, és amelyekről korábban fogalmad sem volt. Egy egyszerű választásból kiderülhet az ízlésed, a preferenciáid, az erősségeid vagy gyengeségeid és még sok más dolog.

Hogyan lehetséges ez?

 

Mindez egy pszichológiai jelenségnek köszönhetően lehetséges, amely az összes tudattalan tényezőből, személyes hajlamokból és mély vágyakból áll. A szakemberek képesek megfordítani ezt a folyamatot, és megtalálni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolták a választásunkat.

A tudatalatti különös módon működik: fenntartja és irányítja a testet, tárolja és rendszerezi az emlékeket, érzelmeket, hiedelmeket és energiát, és megszűri a legtöbb nézőpontot. Ennek következtében egy-egy döntésünk is sokat elárulhat a személyiségünkről.

Szeretné felfedezni rejtett személyiségét Válassza ki a kedvenc kulcsát

Képzeld el, hogy előtted van egy láda, és ki kell választanod egy kulcsot, amivel kinyithatod.

A teszt során választott kulcs jellemzői (alakja és részletei) elárulhatják életed és személyiséged egyes aspektusait.

Melyik kulcsot választod?

1. Fegyelmezett és határozott:

Olyan ember vagy, akire jellemző, hogy mindig azt akarod tenni, amit helyesnek tartasz, ezért folyamatosan szükségét érzed, hogy javíts a környezetedben lévő dolgokon, és szilárdan kitartasz az eszményeid mellett.

Kicsit toleráns is lehetsz, és túlzottan bosszantanak mások kritikái. Nagyon fontos, hogy megtanulj rugalmasabb lenni és kerüld, hogy kötelességtudatból tegyél dolgokat. Így sokkal több és jobb lesz az energiád, és az életed gyakorlatiasabbá és sokkal boldogabbá válik.

2. Észlelőképes és objektív:

Az jellemez, hogy szeretnéd megérteni, hogyan működik a világ.

Független akarsz lenni, és emiatt időnként elszigetelődhetsz, és elkerülheted azokat az embereket és kötelezettségeket, amelyek nem motiválnak, nem konstruktívak vagy egyszerűen csak nem érdekelnek, és éppen itt születik meg a nagy kihívásod.

Nagyon fontos, hogy megtanulj világosan megnyilvánulni, és ne tagadd meg az érzéseidet, mert így mások jobban megérthetnek téged, és javíthatják a veled való kapcsolatukat.

Az is segítene, ha rugalmasabbá tennéd az életedet és az álláspontjaidat, kicsit több kockázatot vállalnál, és új élményeket engednél meg magadnak, amelyek kétségkívül gazdagítják és feldobják a napjaidat.

3. Erős és domináns:

Erős, domináns és határozott emberként jellemezheted magad. Nagyon valószínű, hogy életedben az a legfőbb érdeked, hogy úgy érezd, te irányítod a körülötted zajló dolgokat, és emiatt vitákba merülsz (amelyekben valószínűleg felemeled a hangodat), és így igyekszel érvényesíteni az érveidet és az álláspontodat.

Emiatt a fő kihívásod az, hogy megtanulj szeretetteljesebben és toleránsabban viselkedni másokkal, elfogadni, értékelni és tisztelni a véleményüket, hogy ne fáraszd magad fizikailag és érzelmileg a felesleges csatározásokban.

Meg fogsz lepődni, milyen csodálatos dolgok fognak történni, ha így teszel!

4. Aktív, szórakoztató és spontán:

Pozitív emberként jellemezed magad, akinek mindig sikerül meglátnia a dolgok jó oldalát, és a “szinte szükséglete”, hogy mindig úton legyen és valami szórakoztató dolgot csináljon (vagy tervezzen).

Sok időt töltesz azzal, hogy a jövőről és az abban rejlő lehetőségekről gondolkodsz, és emiatt szétszórt lehetsz, és rövid távon nehezen tudod elvégezni a feladataidat. A fő kihívásod az, hogy megtanulj élni és objektíven megérteni a valóságot, mind a pozitívat, intenzíven élvezve a jó pillanatokat, amelyeket az élet kínál neked, mind a negatívat, vállalva a fájdalmat és a bosszantó helyzeteket, hogy megtanulj ezeken keresztül fejlődni;

Így képes leszel őszintébben, mélyebben és szívből élni.

5. Visszafogott, érzékeny és temperamentumos:

Jellemző rád, hogy érzelmes és szeretetteljes ember vagy, aki szabadon akarja kifejezni magát, és megerősíteni a világ és az élet értelmezésének módját.

A képzelőerődnek köszönhetően valószínű, hogy kreatív és nagyon művészi személyiség vagy, de ugyanakkor túlérzékeny és bizonyos esetekben félénk és introvertált.

A legfőbb kihívásod, hogy több szeretettel és tisztelettel bánj magaddal és másokkal szemben. Bánj magaddal szeretettel, ismerd fel és használd ki az összes csodálatos tulajdonságot, ami az életedben létezik, és gondoskodj arról, hogy minden egyes dolog, ami zavar vagy nem tetszik egy másik emberben, azt saját magad felé fordulva elemezd és gondold át, így az életed az elégedettség útjára léphet, aminek hála több lesz a boldog pillanatod is.

6. Elkötelezett és hűséges orientált:

Olyan ember vagy, akit az jellemez, hogy nyugodt, jól ismert és biztonságos környezetben éljen, és aki nem habozik, ha arról van szó, hogy szembenézzen a félelmeivel.

Nagyon hűséges vagy azokhoz az emberekhez, akik az életed részei, és ugyanígy elvárod (szinte már-már megköveteled), hogy mások is hűségesek legyenek hozzád. A biztonságra való törekvésed valószínűleg egy kis szorongást generál az életedben, és éppen ebben rejlik a nagy kihívásod.

Fontos, hogy felismerd és elfogadd, hogy olyan ember vagy, akinek rengeteg tehetsége és lehetősége van, ami lehetővé teszi számodra, hogy kijuss bármilyen félelmet keltő helyzetből, és hogy sokkal jobban, sokkal teljesebben és sokkal több boldogsággal éljél, ha megtanulsz többet élvezni mindabból a csodálatos dologból, amit az élet kínál neked a jelenben, itt és most, ahol az élet valójában zajlik.

Ajánlott Cikk: Ki Törte Össze A Vázát? A Választásod Sokat Elárulhat A Személyiségedről

Te Tudod Mi Lakozik A Tudatalattidban Válassz Egy Kulcsot A Válaszokért

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!