Te Mit Láttál Meg Először A Képen? Választásod Képes Jellemezni Téged Egy Szóval…

Hasznos, ha meghatározzuk életünk néhány aspektusát annak érdekében, hogy sikeres változtatásokat hajtsunk végre, vagy ne követeljünk magunktól  lehetetlent.

 

 

Mi ragadta meg a tekinteted először a fenti képen?

 

Vitorlás
Te egy utazó vagy! Szeretsz új dolgokat tanulni és kihasználni a tudásodat.

Kész vagy megosztani a tapasztalataidat és tudásodat a rászorulókkal? Hűséges ember vagy, aki tudja, mit akar ebben az életben, és tudja, hogyan érheti el céljait.

A kezek
Te egy őrző vagy. Felelősségteljes és gondoskodó természeted van. Tudod, hogyan kell nehéz döntéseket hozni, és azonnal reagálsz, ha szükség van a figyelmedre.

Képes vagy támogatni, motiválni és irányt mutatni.

A Hold
Természetednél fogva misztikus vagy. Képes vagy megérteni a megmagyarázhatatlant, és nem tagadni az ismeretlent. Látod, hogyan kezdődik minden, és tudod, hogyan fog végződni.

Minden helyzetben megérted az okot, és elfogadod, hogy vannak még megoldatlan kérdések. Nyitott vagy mindenre, ami új.

A tenyerek
Kielégíthetetlen elméd van. Szereted az új helyeket és az új embereket. Tudod, hogyan kell kérdezni, és figyelmesen hallgatod a válaszokat.

Szinte soha nem vállalod a felelősséget a hibákért, és nem aggódsz más fájdalma miatt. Szinte minden érdekel, és sok apró információ birtokában vagy, viszont csak azt fogadod el, amire magadtól jöttél rá.

Érdemes elmentened ezt a pint későbbre is, hogy mindig emlékezz rá, hogy ki is vagy valójában!

Te Mit Láttál Meg Először A Képen Választásod Képes Jellemezni Téged Egy Szóval

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!