Te Milyen Pózban Alszol? A Válaszod Elárul Valamit A Tudatalattidról:

Találtunk egy egyszerű tesztet, amely sokat elárulhat arról, hogy ki vagy. Nagyon egyszerű. Vizsgáld meg az alábbi képet, és válaszd ki azt a pozíciót, amelyben szerinted a legtöbbször alszol.

  1. Ha nem tudsz úgy elaludni, hogy ne dugd ki a térded, miközben az oldaladon fekszel, akkor nyugodt és megbízható ember vagy. Nem könnyű megbántani téged, és nem félsz a jövőtől. Még a legnyomorúságosabb téli reggelen is mosolyogsz, és gond nélkül alkalmazkodsz gyakorlatilag bármilyen változáshoz, ami az életedben történik.
  2. Ha főként magzatpózban alszol, akkor gyakran érzed, hogy szükséged van a védelemre, a megértésre és az együttérzésre. Azzal, hogy így összegömbölyödsz, megpróbálod magadat elzárni a körülötted lévő világban felmerülő problémáktól. Tehetségednek és lehetőségeidnek tökéletes kiútja lehet, ha képeket festesz, megtanulsz táncolni vagy blogot írsz.
  3. Ha hason fekve alszol úgy, hogy a karjaid és a lábaid kilógnak, akkor vezető típus vagy. Impulzív vagy, kezdeményező, és gondoskodsz arról, hogy mind a magánéletedben, mind a szakmai életedben rend legyen. Valószínűleg mindent inkább előre megtervezel, és nem vagy híve a meglepetéseknek. Kitartási képességed és felelősségtudatod nagy sikereket segít neked elérni.
  4. Ha hanyatt fekve alszol, akkor valószínűleg pozitív, életszerető ember vagy, aki megszokta, hogy a figyelem középpontjában áll, és szereti a jó társaságot. Makacsul és kitartóan, de racionálisan dolgozol, és inkább mindig az igazat mondod. Azok az emberek, akik ebben a pozícióban alszanak, gyakran nagyon erős személyiségek.
  5. Ha úgy alszol, mint egy vigyázzállásban lévő katona, háton fekve, karjaidat oldalra támasztva, akkor valószínűleg kiegyensúlyozott ember vagy, aki tudja, mik a céljai az életben, és céltudatosan törekszik azok elérésére. Lehetsz szigorú, pedáns és igényes, de mindenekelőtt magadtól követeled a legtöbbet.
  6. Ha úgy alszol, mint egy kócsag, fél lábon, akkor jó eséllyel kiszámíthatatlan személyiség vagy, aki gyakran vonzódik mindenféle kalandhoz, miközben a hangulatod olyan gyorsan változhat, hogy az zavarba ejtheti a környezeted. Nagyon gyakran nehezedre esik határozottnak lenni és választani. Összességében a munkában és általában az életben a stabilitást, a nyugalmat és az alaposságot részesíted előnyben.


Ha pedig nem egy, hanem különböző pózokban alszol, az annak a jele, hogy sokoldalú személyiséged van, amelynek olyan rejtett mélységei vannak, amelyeket még te magad sem értesz még teljesen.

Te Milyen Pózban Alszol A Válaszod Elárul Valamit A Tudatalattidról

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!