Te Hogyan Tartod A Telefonodat? Válaszod Elárul Valami Személyeset Rólad…

Manapság szinte egész nap használjuk a mobilt, és az, ahogyan tartjuk, elárul néhány részletet a életmódunkról. A mobiltelefonok ma már elválaszthatatlan részét képezik napjainknak. Néha nehéz elképzelni, hogy 24 órát készülék vagy internet nélkül töltsünk. Szakértők szerint 2020-ra világszerte 3 milliárd okostelefon-felhasználónk lett.

 

Azzal, hogy mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé vált, akár szórakozásra, akár munkára használjuk, a használat módja olyan részleteket árul el a személyiségünkről, amelyeket talán soha nem is sejtettünk volna.

 

Négy fő módja van a telefonunk tartásának és használatának, és mindegyik mögött tudatalatti okok vannak…

 

1 – Egy kézzel tartod

 

Ha azok közé tartozol, akik egy kézzel használják a mobilt, az azt jelentheti, hogy nagyon stabil személyiség vagy. A telefon tartásának ez a módja, amikor egy kézzel tartod a telefont, és csak a hüvelykujjaddal kezeled az ablakokat, a lapokat és a billentyűzetet, azokra jellemző, akik hajlandóak kockázatot vállalni, de körültekintően és kontrolláltan kezelik azokat.

A személyes kapcsolatokat tekintve lehet, hogy éppen az ellenkezője vagy. Szereted, ha elegendő időd van a szükséges döntések meghozatalára, rohanás és felesleges nyomás nélkül. Emiatt egyesek elszigeteltnek és nagyon zárkózottnak fognak látni téged.

 

2 – Egyik kezeddel tartod, de a másik hüvelykujjaddal dolgozol.

 

Ha az egyik kezedben tartod a telefont, de a másik kezed hüvelykujjával kezeled a képernyőt, akkor ez bölcsességre utal, arra a képességre, hogy előre kiszámítod a tetteidet. Intuitív vagy, ésszerű, és sokan megfontolt embernek tartanak.

A szerelemben más lehet a helyzet. Néha gondolkodás nélkül hozol döntéseket, és ez árthat az interperszonális kapcsolataidnak, mert gyakran nem hagysz magadnak időt arra, hogy megfelelően dönts.

 

3 – Mindkét kezeddel fogod és használod a telefont.

 

Ez annak a stílusa, aki hatékony és a gyorsasághoz és a gyors döntésekhez szokott. Képes vagy alkalmazkodni a körülményekhez, és nem ijedsz meg a készségeidet próbára tevő kihívásoktól.

Ami a szerelmet illeti, ez a hatékonyságra való képesség nem mindig a legjobb lapokat dobja neked. Bizonyos alkalmakkor túlságosan is közvetlennek tűnhetsz, és ez megfélemlítheti a potenciális párokat, akiket megpróbálsz megszólítani.

 

4 – Az egyik kezeddel fogod, a másik mutatóujjaddal pedig használod.

 

Ez a pozíció a kreativitást jelzi. Azok közé tartozol, akik szeretnek egyedül lenni, hogy végtelen ötleteiken gondolkodjanak, amelyeket megpróbálsz alkalmazni az életedben, hogy megoldd a körülötted lévő problémákat. A képzelőerőd a legfontosabb eszköz az életedben. A romantikában az önvizsgálatod félénkké tehet, ami sokak számára nem lehet vonzó, de jellemed mélysége békésen meglepi azokat, akik időt szánnak arra, hogy megismerjenek.

Te Hogyan Tartod A Telefonodat Válaszod Elárul Valami Személyeset Rólad

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!