Te Felismered A Hűtlenség Árulkodó Jeleit? Ez A 10 Apró Jel Minden Kétséget Kizár:

A hűséges kapcsolat olyan döntés, amelyet mindkét félnek minden nap el kell vállalnia. Néha azonban az egyik vagy talán mindkét fél olyan viszonyban találja magát, amely veszélybe sodorja a kapcsolatukat. Nem számít, mennyire jól titkolja valaki a dolgokat, vannak apró jelek, amelyek hűtlenségére utalhatnak. Ez azért van, mert valaki könnyen meg tudja hamisítani a tetteit, de az érzelmeit nem tudja könnyen meghamisítani.

 

10 árulkodó jel, hogy a párod megcsal:

 

1. Az intimitás megváltozott vagy elhalványult.

 

Az intimitás, mind az érzelmi, mind a fizikai elhalványul, ahogy telnek az évek, és a párok megszokják egymás jelenlétét. De amikor mindkét terület gyorsan és váratlan módon kezd elhalványulni, akkor érdemes aggódni. Ha a partnered korábban gyengéd volt veled, most pedig még búcsúcsókot sem ad, akkor jó eséllyel valaki másnak tartogatja a csókjait. Érzelmi téren előfordulhat, hogy már nem túl beszédes, és nem osztja meg veled többé mélyebb gondolatait.

 

2. Van egy új barátja, akivel gyakran sok időt töltenek.

 

Ez a fajta viszony lehet fizikai vagy érzelmi, és akkor kezdődik, amikor a partnered elkezd lemondani téged, hogy egy új barátjával találkozhasson. Nyilvánvalóan szükségét érzi, hogy velük legyen helyetted, és nem törődik azzal, hogy ezzel cserben hagy téged. Most már a legmélyebb gondolatait és problémáit osztja meg azzal a másik személlyel, és nem nyílik meg előtted úgy, mint korábban. Ami még rosszabb, hogy lehet, hogy soha nem mutatnak be téged annak a másik “barátnak”, vagy bemutatnak, de csak mint “kollégát”.

 

3. Hirtelen sokáig kell dolgoznia.

 

Ha több mint 10 éven keresztül a partnered mindig ugyanabban a munkaidőben dolgozott, és hirtelen hetente legalább háromszor késő estig dolgozik, akkor (ha pozitívan állunk hozzá) lehet, hogy előléptetés előtt áll! Gondolhatnánk ezt, de ha erről a lehetőségről soha nem beszélt veled akkor az gyanús. A következő logikus magyarázat az lehet, hogy esetleg viszonyuk van. Persze nem mindig ez a válasz a megmagyarázhatatlan dolgokra.

 

Ha a túlórázás már régóta megtörténik, a fizetésük változatlan maradt, és nem történt előléptetés, akkor ez egy reális aggodalom. Ezek a dolgok, valamint a kapcsolat egyéb romlása kétszer is el kellene, hogy gondolkodtassanak.

 

4. A barátai furcsán viselkednek veled.

 

Ezekben a helyzetekben a partnered legjobb barátai általában jóval előbb tudnak a hűtlenségéről, mint te. Vagy lehet, hogy a saját barátaid is tudnak vagy gyanítanak valamit, de egyelőre nem mondanak semmit. Ha ez a helyzet, a viselkedésük megváltozhat körülötted, és lehet, hogy nehezen tudnak a szemedbe nézni. Lehet, hogy furcsán és természetellenesen viselkednek melletted, holott korábban mindig vidámak és izgatottak voltak.

 

Szembesítheted őket, és megkérdezheted, hogy mi a baj. Jó eséllyel nem fogják tudni tovább titkolni, és beszélni fognak veled.

 

5. Megnövekedett költekezés.

 

Sok párnak van közös számlája, így együtt tudják ellenőrizni a kiadásaikat. Amikor észreveszed, hogy a párod sokkal több pénzt költ el, mint korábban, természetes, hogy csodálkozol, hogy miért. Megkérdezheted, de nagy valószínűséggel manipulatív választ kapsz, vagy egy nagyon homályos vagy hamis magyarázatot. Azt is észreveheted, hogy gyakrabban megy “üzleti” útra, és vadonatúj ruhákkal és egyéb kiegészítőkkel tér haza.

 

Ha valóban megcsalnak, akkor valószínűleg kerülni fogják a hitelkártya használatát, hiszen így sokkal könnyebb lesz kideríteni, hogy mire mentek el az egyes vásárlások.

 

6. Már nem bízik meg benned úgy, mint régen.

 

A jó párkapcsolat azt jelenti, hogy mindketten elmondjátok egymásnak a mindennapi küzdelmeiteket, és mindent kibeszéltek magatokból, ami zavar benneteket. Ha ez hosszú ideig így van, és hirtelen a partnered nem beszél veled a problémáiról, az hűtlenségre utalhat. Lehet, hogy talált valaki mást, akivel megbeszélheti ezeket a dolgokat, és már nem te vagy a biztonsági takarója. Még ha nem is csalnak meg, az érzelmi hűtlenség is lehetséges, és nagyon fájdalmas lehet.

 

7. Kétségeket ébreszt benned.

 

Amit néhány félrelépő ember tesz, az az, hogy megpróbálja elérni, hogy a partnere úgy érezze, hogy ő már nem elég. Előfordulhat, hogy nagyon lealacsonyítanak, és úgy érzik, hogy őrültnek tartanak, amiért azt gondolod, hogy megcsalnak. Ez a legalattomosabb érzelmi manipuláció egy formája, amikor tudják, hogy tévednek, de megpróbálnak mindent rád kanyarítani, hogy kételkedj önmagadban.

 

Lehet, hogy ez egy trükkjük, hogy megalapozzák, amikor a viszonyukra fény derül. Így már előkészítették az utat, hogy úgy tűnjön, mintha a te hibád lenne, hogy megcsaltak, hiszen nem volt más választásuk.

 

8. Nehezen tudsz kapcsolatba lépni vele.

 

Az, hogy napközben kapcsolatba tudj lépni a partnereddel, minden kapcsolat számára fontos. Persze előfordulhat, hogy van, amikor elfoglalt, és nem tudja felvenni a telefont, hogy visszaüzenjen neked, vagy felhívjon. Ha azonban ezek az alkalmak egyre gyakoribbá válnak, akkor szkeptikusnak kell lenned, különösen akkor, ha hirtelen sokáig kell dolgoznia, és állandóan megbeszélésen van, vagy a telefonja állandóan lemerül.

 

9. Hirtelen megváltozik a megjelenésük, és sokkal igényesebb lesz.

 

Ha a partnered talált valakit, akivel viszonya van, vagy akinek tetszeni akar, előfordulhat, hogy elkezd jobban odafigyelni a külsejére. Lehet, hogy elkezdenek edzőterembe járni, egészségesebben étkezni vagy elegánsabban öltözködni, amikor korábban csak melegítőnadrágot és farmert viseltek. Lehet, hogy új, drága parfümöt kezdenek el használni, és új frizurát vágatnak, miután 40 évig pontosan ugyanazt a frizurát viselték.

 

Nos, az emberek változnak, és ez nem jelenti azt, hogy viszonyuk van, de az összes vagy néhány más jellel kombinálva ez is lehet egy jel. Különösen igaz ez akkor, ha ezeket a változásokat csak akkor alkalmazzák, amikor a munkahelyükön vagy társasági eseményeken vannak.

 

10. Nem idegesítik őt olyan dolgok, amelyek korábban az őrületbe kergették.

 

Amikor a párok veszekednek vagy nem értenek egyet még a legapróbb dolgokon sem, az általában azért van, mert törődnek a nézeteltéréseikkel. Meg is akarják beszélni őket, hogy lássák, meg tudják-e oldani, vagy találjanak egy találkozási pontot. Amikor azonban ez az erőfeszítés megszűnik, és a partnered csak hagyja, hogy a dolgok elsimuljanak, az arra utalhat, hogy érzelmileg eltávolodott, és lehet, hogy megcsal.

 

Ha például korábban bosszankodott azon, hogy milyen hangos vagy reggelente, most pedig egyáltalán nem érdekli, akkor lehet, hogy a tudatalattijukban már kint vannak a kapcsolatból.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!