őszi-francia-körmök-főkép

Szezonális Körmök: Ezek A Legcsinosabb Őszi Francia Körmök

A francia manikűr időtálló körömdizájn, amely soha nem megy ki a divatból, de azért kombinálni a szezonális trendekkel – ezzel is kifejezve a stílusérzékünket -, hogy őszi francia körmöket kapjunk, az mindig egy kiváló ötlet.

 

Ez a körömművészeti alkotás idén ősszel erősen visszatér, de egy modern csavarral. A színek, a csillámok és a vicces formák sokkal menőbbé teszik a francia manikűrödet, mint korábban. Akár egy hétköznapi stílusra vágysz, akár egy különleges alkalomra a ruhádhoz illő dizájnra, nálunk minden inspirációt megtalálsz, amire szükséged van.

 

Ha pedig további inspirációt szeretnél gyűjteni az őszi szezonra, akkor nézd meg 2022-es őszi körmök gyűjteményünket, amelyről korábban már írtunk, vagy az idei évi francia köröm divatokat.

 

Modern őszi francia körmök és ötletek:

őszi-francia-körmök-1

forrás: @paintboxnails

A hagyományos francia manikűr minimalista megjelenést képvisel, csupán egy vékony fehér vonallal a körmöd hegyén. De idén ősszel nyugodtan hagyd figyelmen kívül a szabályokat. Válassz egy merész, előkelő megjelenést félig bemártott körmökkel, tüzes vörös árnyalatban. Kifinomult befejezésként akár aranyfóliát is adhatsz hozzá.

Dobd fel a klasszikus francia manikűrödet aszimmetrikus vonalakkal és geometrikus formákkal. Ez egy viselhető, mégis hatásos megjelenés, amely minden szemet a hegyeidre vonz.

forrás: @paintboxnails

A legszebb őszi francia manikűrötletek némelyike élénk árnyalatokkal rendelkezik. Ez a színblokkoló dizájn tökéletes azoknak a nőknek, akik feltűnő manikűrre vágynak, miközben megtartják a nőies megjelenést.

Íme egy egyszerű, minimalista megjelenés, amit bárki viselhet idén ősszel. Ha az élénk színek nem a te világod, válassz sötétebb vagy semleges árnyalatokat, hogy kiemeld a tippjeidet.

Adj a körmeidnek díszes külsőt a következő nagy eseményre a francia manikűr ezen modern változatával. Mártsd csillámba a hegyeidet, hogy a könnyed francia esztétikát csillogó magasságokba emeld. Ahelyett, hogy tiszta vonalat húzol, elkenheted a csillámot lefelé a jellegzetes megjelenésért.

Tartsd a manikűröd édes és egyszerű, viselhető, mégis hatásos pasztellszínekkel. Hozz létre kontrasztot a választott színekkel a csodálatos megjelenésért.

Az ombre technika leginkább a fodrászszalonokban elterjedt, de idén ősszel a körömfestésben is utat talált magának. Másold le ezt a finom megjelenést halvány rózsaszín és lila árnyalatokkal a színek zökkenőmentes átmenetéért. Az ombre manikűr az egyik legcsinosabb modern francia manikűrötlet őszre, amit otthon is elkészíthetsz. Bátran kísérletezzen különböző árnyalatokkal, és hozzon létre egyedi mintákat.

A pöttyök egy klasszikus minta, amely a stílusod bármely részét feldobhatja, a ruháktól a körmökig. Íme, egy különleges szív alakú változata ennek a csinos esztétikának. Az aranyos apró szívecskék bájos befejezést adnak a francia manikűrödnek.

Az egyenes keresztbe húzott vonaladat felcserélheted egy vagány, szögletes csavartra a modern megjelenésű francia tippekért. Válassz különböző színeket, amelyek jól illenek egymáshoz, hogy új mesés francia manikűrötletekkel rukkolj elő az őszre.

őszi-francia-körmök-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!