Szerinted Mennyit Árul El Rólad Az, Hogy Hogyan Írod Az “X” Betűt? Nos, A Grafológusok Szerint Nagyon Is Sokat:

Amióta létezik a grafológia tudományága, azóta a kézírásod információkat árulhat el a személyiségedről, valamint arról, hogy hogyan gondolkodsz magadról és hogyan érzékeled a körülötted lévő világot.

 

A grafológia a kézírás tanulmányozása egy személy személyiségének meghatározására, és úgy tartják, hogy sok mindent el lehet mondani egy személyről, ha az írást jól elemzik. Az alábbi teszt elvégzéséhez csak válaszd ki a 8 mód közül azt az 1-et, ahogyan az “X”-et írod, majd nézd meg a hozzátartozó profilt.

 

A fenti kép értelmezése: a fenti képnél a színes nyilak jelzik mindig az első mozdulatot, míg a a fekete nyilak a második vonal meghúzását. A nyilak iránya magától értetődő.

 

Tudd meg, mit árul el rólad, hogyan írod az X betűt

 

1. Jobbról lentről balra fentre, majd balról lentről jobbra fentre

 

Az a fajta ember vagy, aki jót akar, megbízható, és ritkán oszt meg másokról valami negatívat. Optimista vagy, és várakozással tekintesz a jövő elé, de a boldogságod abból fakad, hogy képes vagy értékelni azt, amid itt és most van. Nagyon ritkán vagy az az ember, aki mindenen problémázik, mivel nagylelkűen alkalmazkodsz mindenhez, ami az utadba kerül. A mottód: “Ez is elmúlik”.

 

2. Balról lentről jobbra fentre, majd jobbról lentről balra fentre.

 

Túlságosan is tisztában vagy a gyökereiddel és azzal, hogy honnan jöttél, és soha nem engeded meg magadnak, hogy ezt elfelejtsd. Képes vagy könnyedén szembenézni az élet kihívásaival, mert hálás vagy a múltbeli tapasztalataidért. Értékeled, ahogyan ezek a tapasztalatok formáltak téged, és ahogyan tettek azzá, aki ma vagy. Soha nem érzed úgy, hogy az emberek elvárásainak megfelelően kellene változnod, mert keményen megdolgoztál azért, hogy azzá válj, aki ma vagy.

 

3. Jobbról jobbra fentről balra lentre, majd jobbról lentről balra fentre fentre

 

Teljesen spontán ember vagy, és nehéz megjósolni, hogy mit fogsz legközelebb csinálni. Az emberek úgy érzik, hogy izgalmas veled lenni, mert tele vagy meglepetésekkel, és rengeteg érdekes anekdotát tudsz megosztani. Nem szereted, hogy szabályoknak vagy alávetve, és néha feszegeted a határokat és megszeged a szabályokat, csak azért, hogy megtudd, mi történik, ha megteszed. A mottód, hogy mindent megkérdőjelezz, mert semmit sem szabad természetesnek venni.

 

4. Jobbról lentről balra fentre, majd jobbról fentről balra lentre

 

Rendkívül intuitív ember vagy, és az ösztöneid ritkán okoznak csalódást. Bízol az ösztöneidben, hogy figyelmeztessenek, ha valaki toxikus, vigasztalásra szorul, vagy egy helyesnek tűnő döntés hosszú távon nem árt-e valójában. A legjobbat látod az emberekben, és mindig hajlandó vagy adni nekik egy második esélyt. Tudod, hogy az idő változást hoz, és alig várod, hogy pozitív változást láss azokban, akiket szeretsz, és magadban is.

 

5. Balról fentről jobbra lentre, majd balról lentről jobbra fentre.

 

Hihetetlenül motivált és ambiciózus vagy, ezért szüntelenül a saját álmaidat követed, még akkor is amikor a világ azt mondja, hogy mondj le róluk. Nem hagyod, hogy mások határozzák meg az életed irányát, mert van annyi bölcsességed, hogy megértsd: ha állandóan csak mások kedvében akarsz járni, az csak megbánáshoz vezet.

 

6. Balról balra lentről jobbra fentre, majd balról fentről jobbra lentre

 

Folyamatosan keresed az új magasságokat, amelyeket meghódíthatsz, az új dolgokat, amelyeket elérhetsz, és az új élményeket, amelyeket felfedezhetsz. Úttörő vagy, aki oda megy, ahová senki sem mer lépni, és utat tör magának, hogy mások is követhessék. Nehéz lebeszélni téged arról, amit egyszer a fejedbe vettél, és hiszel abban, hogy a kudarcok és csalódások a sikerhez vezető út részét képezik. Nem vagy boldog, ha egyszer elértél egy célt, ezért rögtön valami még nehezebben elérhetőt keresel.

 

7. Balról fentről jobbra lentre, majd jobbról fentről balra lentre

 

Lelkiismeretes ember vagy, ezért jellemző rád, hogy aprólékosan végzed a feladataidat és a felelősségeidet. Jobban szereted a dolgokat a helyes módon csinálni, és hiszel abban, hogy mindenben, amit teszel, 100%-ot kell adnod. Hajlamos vagy szinte teljes mértékben maximalista lenni, ezért néha félsz nekivágni az ismeretlennek. A biztosra menés azonban mindig kifizetődő, és a megszokott dolgoktól megnyugvást és kényelmet érzel. Az emberek megbízhatónak és magabiztosnak látnak téged, és tudják, hogy számíthatnak rád, hogy őszinte és becsületes leszel velük.

 

8. Jobbra fentről balra lentre, majd balról fentről jobbra lentre.

 

Egy kreatív zseni vagy élénk képzelőerővel, amelyet gyakorlatiasabb tevékenységekben is alkalmazol. Az emberek azt hiszik, hogy olyan típus vagy, aki gyakran elkalandozik, de nem veszik észre, hogy még akkor is nagyon éberen figyeled, mi történik körülötted, amikor elmélyülsz a gondolataidban. Nem vagy az a fajta ember, akit csak az korlátoz, amit lát, és meglátod azokat a lehetőségeket is, amelyeket a legtöbb ember gyakran figyelmen kívül hagy. Ez előnyt jelenthet számodra a világ többi részével szemben a siker felé vezető úton.

Szerinted Mennyit Árul El Rólad Az, Hogy Hogyan Írod Az “X” Betűt Nos, A Grafológusok Szerint Nagyon Is Sokat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!