Szerinted Ki A Főnök A Képen? Teszteld, Hogy Mennyire Lennél Jó Detektív:

Próbáld ki, hogy mennyire vagy jó nyomozó. A képen több irodai dolgozó látható. Csak az egyikük az irodavezető.

 

Egy kis tipp: figyelned kell a részletekre, hogy kialakuljon a fejedben a helyes kép. A pszichológusok szerint az ember tanárnak érzi magát az általa uralt helyiségben. Ezért a tulajdonságot a legfontosabb részleteken keresztül határozhatja meg, amelyek azonnal nyilvánvalóak. Nézze meg figyelmesen az alábbi képet. Próbálja megérteni, hogy ki a vezetője ennek az irodának.

 

Ki a főnök?

 

Az első ember

 

Ez a személy nem lehet az iroda vezetője. Inkább úgy néz ki, mint egy vendég egy másik közeli részlegből. Ráadásul teljesen öltönybe van öltözve. Bizony, a képen egyetlen részlet sem utal erre az alkalmazottra.

 

Második férfi

 

Igen, lehet gondolkodni rajta, de nem. Nagyon valószínű, hogy ez a személy csak egy vendég. Talán az irodavezető barátja vagy rokona.

 

Harmadik ember

 

Ez a helyes válasz! Mint látod, egy irodai székben egy kabát lóg az ülésen, ahol egy számítógép van. A 3-as számú férfi kényelmesen áll az ingben. Ebből arra következtethetünk, hogy ez az ember a főnök. A kabátját az irodai székén hagyta.

Szerinted Ki A Főnök A Képen Teszteld, Hogy Mennyire Lennél Jó Detektív(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!