Szeretnél 10 Évvel Fiatalabbnak Kinézni? Ezt A 10 Frizurát Használd Inspirációként:

A kor csak egy szám. És mi szilárdan hiszünk ebben. Elmúltak azok az idők, amikor a társadalom arra kondicionált minket, hogy ahogy a nőknek a koruknak megfelelően kell öltözködniük, úgy kell viselniük a hajukat is. Dobjuk ki az ablakon ezt az archaikus tévhitet, jó?

 

 

Bár a frizura sok tényezőtől függ, például az arcformádtól és a hajad állagától, de semmi köze ahhoz, hogy hány éves vagy. Rengeteg olyan frizura létezik, amely a korod ellenére is elképesztően jól áll neked.

 

Bemutatunk neked tíz olyan korhű frizurát, ami eltünteti rólad az éveket!

Instagram: @officialdakotajohnson

1. Frufru

 

A frufru a hírességek kedvence, és szinte azonnal sokkal fiatalabbnak tűnhetsz, mint amilyen valójában vagy! Ez a frizura a legtöbb stylingszakértő szerint kortól függetlenül mindenkinek jól áll. Ráadásul a frufru egyike azoknak a frizuráknak, amelyek minden hajtípushoz passzolnak, így abszolút érdemes megfontolnod a sportolását! A frufru az arcformának is hízeleg, függetlenül attól, hogy milyen. De egy figyelmeztető szó: ahhoz, hogy a frufru működjön rajtad, jól kell csinálni. Ezért mindenképpen válassz egy jó szalont.

 

Instagram: @styled_by_carolynn

2. Bob

 

Ha szeretnél egy alacsony fenntartású frizurát, ami ráadásul elbűvölően csodásan néz ki, válaszd a bobot! Ez a klasszikus stílus bárkinek és bárkinek beválhat, hiszen rengeteg variáció közül választhatsz! Kiválaszthatod azt, nyilván a stylistoddal egyeztetve, amelyik a legjobban illik hozzád. Ha aggódsz a hajtípusod miatt, ne aggódj! Ahhoz, hogy egy bob jól nézzen ki, mindössze a megfelelő hosszúság kell, ami a hajtípusod és az arcformád alapján készült.

 

Instagram: @nic_and_wells

3. Vállhosszú fürtök

 

Ez az összes göndör hajú hölgynek szól, akik egyszerűen nem értik, hogyan szelídítsék meg a vad tincseket és készítsenek belőlük szalonképes frizurát! Nos, a legjobb módszer erre, a korotok ellenére, ha rövidre vágjátok őket, egészen vállhosszig, lekerekített, lágy szélekkel. A szakértők szerint ez a vágás bármilyen arctípust kiemelhet, és még a hullámos hajú nőknek is jól áll.

 

Instagram: @selgomez.heart

4. A lob

 

A Selena Gomez által népszerűsített bob egy változata, ez az egyik legkönnyebben viselhető és karbantartható dos. Sőt, annyira népszerű lett, hogy ha körülnézel, láthatod, hogy már jó néhány barátnőd is ezzel hivalkodik! A lob hírnevének nemcsak az az oka, hogy minden korosztályon csodásan mutat, hanem az is, hogy nagyon feltűnő, és kifinomultnak, csiszoltnak tűnhetsz tőle.

 

Instagram: @reeljunk

5. Hosszú hullámok

 

Fájdalmasan hosszúra nőtt a hajad, és nem szeretnéd feláldozni ezt a hosszúságot? Nos, akkor neked is találtunk valamit! Bármilyen hosszú is a hajad, a legjobb frizura számodra a hullámos tincsek, középen elválasztással. Ez a frizura nagyon fiatalos és laza megjelenést kölcsönözhet neked, ezért minden korosztály számára elképesztően jól működik. Amíg a hajad egészséges, ezt könnyedén megvalósíthatod anélkül, hogy aggódnál a korod miatt.

 

6. Pixie

 

Őszintén szólva istenkáromlás kizárni a pixie-t, amikor a minden korosztálynak megfelelő frizurákról és vágásokról beszélünk! A 6-tól 60 éves korig (és azon túl) alkalmas, ez a vágott vágás úgy beszél vidámságról, önbizalomról és erőről, mint semmilyen más frizura. Ha te az a fajta vagy, aki merész, szeret kísérletezni, és ki akar törni az ősrégi “viseld hosszúra a hajad” formából, akkor hajrá!

 

7. A Shag

 

Oké, ne legyenek ötletek a fejedben. Ez úgy hangozhat, mintha nem is hajvágás lenne, pedig annyira az! Nézd meg Taylor Swiftet, ha nem hiszel nekünk. Ez a “menő csaj” frizura megtestesítője, és kiérdemelte ezt a helyet, mert a legtöbb arctípuson úgy néz ki, mint egy millió dollár. Ennél a frizuránál is játszhatsz a rétegekkel, ami azt jelenti, hogy az arcodhoz és a hajtípusodhoz igazíthatod. Akár hosszabb vagy laposabb, akár frufruval vagy több testtel viseled, nem fog csalódást okozni.

 

Instagram: @skytg24hd

8. Rövid és hullámos

 

A shag unokatestvére, de rövidebb, ezt a frizurát kipróbálhatod, ha nem szeretsz sok időt tölteni a hajad formázásával minden alkalommal, amikor kimész. A legjobb ebben a stílusban? Elrejtheted vele a nyakad ráncait, hiszen minden figyelem a nyakadat díszítő hullámokra irányul.

 

Instagram: @kkapoor.bollywood

9. Hosszú, oldalsó résszel

 

Beszéltünk a hosszú hullámokról középső elválasztással, de a hosszú hullámok oldalválasztással sem kevésbé jók. Ennek a do-nak az oldalra húzott jellege kiválóan elrejti az arcod összes tökéletlenségét, és legalább néhány évet lefarag belőled.

 

Instagram: @robinwrightnow

10. Vékony és rövid

 

A legtöbb stylist azt javasolja, hogy az érett nők olyan frizurát válasszanak, amely lágyabbnak és finomabbnak mutatja a vonásaikat, mivel ez fiatalos megjelenést kölcsönöz. A rövid és kócos stílus, esetleg nagyon lágy frufruval kiegészítve, életképes választás lehet azok számára, akik finom, nőies megjelenésre törekednek.

 

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!