Pszichológiai Teszt: Készen Állsz Egy Párkapcsolatra?

Nagyon gyakran vágyunk arra, hogy olyan személlyel teremtsünk kapcsolatot, aki mindenben megért és támogat minket. De nem mindig állunk készen erre, és a vágyunk önmagában nem biztos, hogy elég. Valamit akarni és készen állni rá nem mindig ugyanaz.

Válaszd azt a virágot, amelyik a legjobban tetszik, és megtudod, hogy készen állsz-e egy új kapcsolatra!


1. Majdnem kész

Ha az első rózsát választottad, az azért van, mert már egészen készen állsz arra, hogy megtaláld a szerelmedet. Sok akadályt leküzdöttél már, és most már teljesen világos számodra, hogy mit szeretsz és mit nem szeretsz egy kapcsolatban.

Az egyetlen dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy teljesen felkészülj a hivatalos kapcsolatra, az az, hogy több időt tölts egyedül. Bár a valóságban a legegészségesebb kapcsolatok nem a szükségleten, hanem a vágyon alapulnak!

2. Készen állsz

Ha a 2. virágot választottad, gratulálok! Olyan ember vagy, aki készen áll egy komoly kapcsolatra. Megtanultad, hogyan kell begyógyítani a sebeket, és végre rájöttél, hogy mielőtt egy másik emberrel való együttlétre gondolhatnál, jól kell érezned magad önmagaddal.

Ezért vetted a fáradtságot, hogy magadba nézz és gyógyulj, és most már tudod, hogy szeretni valakit azt a társaságot választod, de soha ne függj tőle.

3. Még nem állsz készen

Ha a 3. virágot választottad, az azért van, mert még meg kell gyógyulnod. Lehet, hogy már megtapasztaltál mérgező kapcsolatokat vagy valami hasonlót, és még mindig nem nyíltál meg a világ felé.

Ha párkapcsolatra vágysz, az azért van, mert magányosnak érzed magad. De tudod, ez a magányosság nem a kapcsolatoktól függ, hanem a környezeteddel függ össze, azokkal az emberekkel, akik igazán szeretnek téged, a családoddal, a barátaiddal stb.

Merülj el önmagadban, és emlékezz arra, hogy olyan ember vagy, akinek van mit adnia ennek a világnak. Akkor leszel készen egy kapcsolatra, ha szilárdan megállsz a lábadon mint személyiség, függetlenül attól, hogy kik vannak körülötted.

Pszichológiai Teszt Készen Állsz Egy Párkapcsolatra

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!