Nyolc Titok Egy Sminkmestertől, Hogy Hatásosan Kiemeld A Szemed:

Nem kell sminkgurunak lenned ahhoz, hogy szemed nagyobbnak és kifejezőbbnek tűnjön. Néhány apró titok ismerete a siker kulcsa, és akkor mindenkit elbűvöl a vonzó tekinteted.

Lili, a tehetséges sminkmester elárult néhány titkot a szakma fortélyairól.

Hangsúlyozd a szemöldöködet

Miután a szemöldökre helyezted a hangsúlyt, vagy hangsúlyozhatod az arcvonásaidat, vagy javíthatod az arcod általános szimmetriáját. A szemöldök kinyithatja az egész szemzugot, keskenyebbé vagy szélesebbé teheti az arcformádat. A szemhéjfestékek és a szemöldökceruzák segíthetnek a szemöldök tökéletes formájának kialakításában. A szemöldökfestékek például volument adhatnak a szemöldöknek, a szemöldökzselék pedig a helyén tarthatják.

Vigyen fel fehér szemceruzát a vízvonalra.

Ha szeretnéd, hogy a szemed frissnek és ragyogónak tűnjön, csak vigyél fel egy fehér szemceruzát vagy folyékony szemceruzát a vízvonalra. A világos árnyalatok, például az elefántcsont vagy a gyöngyházfényű színek tökéletesek erre.

Ahhoz, hogy a nyilak tökéletesek legyenek, először rajzold meg őket szaggatott vonalként. Ha elégedett vagy a körvonallal, gondosan kösd össze a pontokat. Minél nagyobbak a pontok, annál vastagabb lesz a nyíl.

Használjon highlightert

A szemed ragyogásához használj highlightert vagy gyöngyházszínű szemhéjfestéket. Vidd fel a szemöldökcsontodra, a szemed belső sarkára és a szemhéjad közepére.

Göndörítse a szempillákat

Ha egyenes vagy petyhüdt szempilláid vannak, használj szempilla göndörítőt. Göndörítse be szempilláit a szempillaspirál felvitele előtt, a szempillák tövétől kezdve. Vigye fel a szempillaspirált úgy, hogy a pálcát a szempillák tövéhez helyezi, és felfelé mozgatja. A műszempillák is segíthetnek abban, hogy nagyobbnak tűnjenek a szemeid.

Alkalmazzon bézs színű szemhéjfestéket

A világosbarna szemhéjfesték paletta kivétel nélkül mindenkinek tökéletes! Vigyen fel világos árnyékot a szemhéjra, a külső sarokban tegye sötétebbre a színt, majd a szemhéjráncba ismét világos színt vigyen fel. Ez segít kiemelni a szemed formáját.

Sötétítse a szempillasort

A szempillavonal sötétítése kiemeli a szemed. A sötét árnyékodat simán összemoshatod, amíg már nem látszik kemény vonal a világos és a sötét árnyékod között.

A kék árnyék felderítheti a szemét

A kék árnyék a zöld, barna vagy kék szemű nőkön mutat a legjobban. Ez a szín mélyebbé és kifejezőbbé teszi a szemed.

Ne félj a színtől

Használhatsz színes szemhéjfestékeket, hogy akcentust adj hozzá, vagy hogy az egész szemhéjadra felvigyél. Szintén nyerő megoldás, ha a szivárványhártyád színéhez illő árnyalatot használsz. Hogy feldobd a tekinteted, alkalmazz kiegészítő színeket.

Ajánlott Cikk: 10 Jel, Amelyek Segítenek Észrevenni Egy Jó Szépségszalont És Elkerülni Az Amatőröket

Nyolc Titok Egy Sminkmestertől, Hogy Hatásosan Kiemeld A Szemed

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!