Ez Az Oszkár Díjas Színésznő Nem Rég Lett 57, Mégis 30-nak Néz Ki. Ezt Az 5 Egyszerű Szabályt Követi:

A Vinny, az 1ügyű nyújtott Oscar-díjas alakításáról, a Marvel Pókember-filmekben May néniként nyújtott szerepéről és számos más filmben és tévéfilmben nyújtott alakításáról ismert Marisa Tomei közel 40 éve szórakoztat minket. És mivel lassan hatodik évtizedének végéhez közeledik, miközben még mindig úgy néz ki, mint egy 30 éves, kíváncsiak lettünk, mit tesz azért, hogy ugyanolyan élénknek tűnjön, mint valaha.

 

Ezt az 5 dolgot teszi Marisa Tomei fiatalságának megőrzéséért:

 

A legfőbb titka, hogy fiatalos maradjon, az egészséges táplálkozás.

 

Azt mondja, ez egy belülről kifelé irányuló dolog, mivel az, amit a testedbe teszel, sokkal fontosabb, mint az, amit a külsőddel teszel. “Amit eszem, és ahogyan a testemhez kapcsolódom, az táplálja a külsőmet” – árulta el Marisa.

 

Szinte mindig igyekszik helyi, szezonális és organikus ételeket fogyasztani, és mindent megtesz azért, hogy nyugodt maradjon, még akkor is, ha stresszes helyzetekkel találkozik.

 

Meditál, kirándul, és időnként jógázik.

 

A mozgásos meditáció lehetővé teszi Tomei számára, hogy otthon érezze magát a saját bőrében. Segít neki mentális, spirituális és fizikai szinten is. Még mindig jár túrázni, tornázik és jógázik is, de szilárdan hisz abban, hogy az, ahogyan ezek a gyakorlatok hatnak a belső énjére, mindennek a sarokköve.

 

Tomei a méregtelenítéshez infraszaunát használ.

 

Tomei elmagyarázta, hogy az infraszaunák belülről kifelé melegítik a testet, és ettől könnyebbnek és energikusabbnak érzi magát. Emellett segítenek kiiktatni a szervezetben “lappangó” mérgeket, különösen akkor, ha gyógyszereket kell szedni vagy sok cukrot fogyasztunk, és a bőrnek is jót tesznek.

 

Egy másik titka a ragyogó bőrért az, hogy zuhanyzás előtt száraz kerek kefét használ.

 

Tomei egy ősi ayurvédikus rutint gyakorol, amely magában foglalja a bőr gyengéd kefélését a szíve irányába. Ez simává teszi a bőrt, és mozgásban tartja a nyirokmirigyeket.

 

És ami a legfontosabb, hallgat arra, hogy mit akar a teste.

 

Tomei nem hisz a trükkökben vagy akár a rutinokban. Hallgat a teste igényeire, és követi azokat. A nap végén pedig egyszerűen csak próbálja tartani magát, mint mindenki más.

 

Forrás: Berzane Nasser/ABACA/Abaca/East News

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!