Mosd Meg Az Arcod Kókuszolajjal És Szódabikarbónával Hetente 3-szor És Ez Fog Történni Egy Hónap Alatt!

Bőrét természetes összetevőkkel kell kényeztetni, hogy csábító megjelenést kapjon. A média által reklámozott, vegyi anyagokból álló krémek ugyan azt állítják, hogy kezelik a bőrbetegségeket és hibátlan bőrt adnak, de ezen módszereknek vannak súlyos hátulütői.

Az ezekben a szépségápolási termékekben található kémiai tartósítószerek elveszik a természetes nedvességet, és károsíthatják a bőr rugalmasságát. Egy esetről számoltak be, miszerint a kozmetikai krémek rendszeres használata idő előtti ráncosodást eredményezett.

 

 

Miért kókuszolaj és szódabikarbóna az arcra?

A szépségápolási krémekkel ellentétben a természetes összetevők nem hozhatók összefüggésbe semmilyen súlyos egészségügyi betegséggel. Amellett, hogy hatékonyak, ezek a jogorvoslatok olcsóak a drága kozmetikai cikkekhez képest.

A kókuszolaj hidratáló, antimikrobiális és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek az összetevőnek a helyi alkalmazása segít letörölni a szennyeződéseket és könnyíteni a hegek megjelenését.

A szódabikarbóna köztudottan fehérítő tulajdonsággal rendelkezik. Hámosító képessége segít, hogy a bőr rugalmas és sima legyen. A válogatott tápanyagok ebben a gyógymódban segítenek enyhíteni a napégést, a pattanásokat és más bőrbetegségeket.

DIY kókuszolaj és szódabikarbóna arcradír

Megjegyzés: A szódabikarbóna túlzott használata érzékennyé teheti a bőrt a napfényre.
Megdöbbentem! Felfedeztem egy módot arra, hogy élvezzem a reggeli kávémat, és küzdjek a súlyfelesleggel, ami megakadályozta, hogy úgy lássam magam, ahogyan szeretném!

Amit nagyon szeretek benne, hogy természetes, vegetáriánus, GMO-mentes, gluténmentes… Tökéletes a mindennapi használatra!

Éreztem, hogy felpörgött az anyagcserém, és meglepő módon nem éreztem annyira éhesnek magam, mint korábban!

Ez a két összetevő megtalálható a konyhádban. Csak tudnod kell, hogyan használd őket.

  • Kókuszolaj – ½ csésze
  • Szódabikarbóna – ½ csésze


Eljárás:

  1. Olvassza fel a kókuszolajat, ha szilárd állapotban van.
  2. Adja hozzá a szódabikarbóna cseppfolyósított kókuszolajat, és alaposan keverje össze.
  3. Mossa meg az arcát vízzel és törölje szárazra.
  4. Most óvatosan súrolja le az arcát a maszkkal körkörös mozdulatokkal.
  5. Öblítse le 15-20 perc után.
  6. Egy héten kétszer ismételje meg a folyamatot.


Ha irritáló vagy égő érzést érez az arcán, hagyja abba a használatát, és alkalmazzon aloe vera gélt a nyugtatás érdekében.

Mosd Meg Az Arcod Kókuszolajjal És Szódabikarbónával Hetente 3-szor És Ez Fog Történni Egy Hónap Alatt

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!