Mit Vettél Észre Először Ezen A Képen? Válaszod Elárulja Az Érzelmi Intelligenciád Szintjét:

Az érzelmi intelligencia lényegében az a képesség, hogy ki tudjuk fejezni és kontrollálni tudjuk az érzelmeinket, valamint viszonyulni tudunk mások érzelmeihez. Vannak, akik sokkal érzelmileg intelligensebbek, mint mások, és sokan nehezen, de egyáltalán nem tudnak viszonyulni mások érzelmeihez. Mindenki más és más, és a saját érzelmeink kezelése korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Nos, ha arról van szó, hogy megtudjuk, hol állunk ebben az egészben, a tudatalattinkba való betekintés sokkal többet elárulhat, mint gondolnánk.

 

Hogy megtudd mennyire vagy érzelmileg intelligens, nézd meg a fenti képet. Az első dolog, amit észreveszel ezen a képen, egyértelműen megmutatja, hogy hol van az EQ-szinted. Több dolgot is észrevehetsz elsőként, de döntsd el magadban, hogy melyik a legfontosabb számodra gondolkodás nélkül?

 

Tükör

 

Ha a tükröt veszed észre először, az azt jelenti, hogy olyan típusú ember vagy, aki külső szemszögből látja a dolgokat. Érzelmileg a lehető legintelligensebb vagy, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy a a felső 10%-ba tartozol érzelmi intelligenciádat tekintve. Képes vagy meglátni a rossz és a jó oldalt is, és mérlegelni az előtted álló esélyeket.

 

Bár az élet nem mindig könnyű, mégis aktívan dolgozol azon, hogy egy kicsit jobbá tedd. Az érzelmeidet nem tudod elkerülni.

 

A lány

 

Ez azt jelenti, hogy valamennyire érzelmileg intelligens vagy, de hajlamos vagy arra is, hogy mások érzelmeit a sajátjaid elé helyezd. Nem gyakran gondolsz magadra, és általában sokszor zsákutcába kerülsz emiatt. Nem vagy hajlandó érezni azokat a dolgokat, amelyekre szükséged van, és ez sokszor visszatart téged.

 

Miközben mindig igyekszel segíteni másoknak, ritkán hagyod, hogy ők is megtegyék ugyanezt érted. Ezen változtatnod kell.

 

 

Ha először a füvet veszed észre, akkor egyáltalán nem vagy érzelmileg intelligens. Észreveszed mások érzelmeit, de gyakran nem vagy tisztában azokkal, amit ezek az érzések jelentenek. Sok problémával kapcsolatban kissé feledékeny vagy, és gyakran nem látod úgy a dolgokat, ahogyan azok vannak.

 

Sokkal több időt töltesz a kelleténél a lényegtelen dolgokra összpontosítva, és mindig az apróságok megszállottja vagy. Meg kell ragadnod a valóságot.

Mit Vettél Észre Először Ezen A Képen Válaszod Elárulja Az Érzelmi Intelligenciád Szintjét

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!