Mit Láttál Meg Először Ezen A Képen? A Választásod Felfedi, Hogy Milyen Probléma Megoldó Készséggel Rendelkezel:

Mindannyiunknak vannak problémáink, és mindannyian másképp kezeljük őket! Ez a személyiségeink alapvető jellemzői miatt van így. Az, ahogyan a problémákat kezeljük, bizonyos mértékig meghatározza, hogy kik vagyunk, és milyen irányba halad az életünk.

 

Szóval melyik karaktert láttad először?

 

Batman

 

Ha Batmant láttad először, az azért van, mert a problémáid megoldásaiban legszívesebben a “nyers erőre” támaszkodsz. Nem, ez nem feltétlenül fizikai konfliktust jelent… Tudod, hogy az egyetlen igazán lehetséges kiút a problémákból az, ha erőfeszítéseket teszel, hogy előre haladj, és magad mögött hagyd a múltat.

 

A legnagyobb erényed az lehet, hogy folyamatosan találsz magadban valami újat, amiről eddig nem is tudtál. Ha a helyzet úgy kívánja, mindig van a tarsolyodban egy képesség, amely segít megoldani a problémát.

 

Sherlock Holmes

 

Ha Sherlock Holmest láttad először, az azért van, mert kritikusan és mindig racionálisan birkózol meg a problémákkal. A legnagyobb erényed a helyzetek megértésének és objektív szemszögből való elemzésének képessége. Soha nem hagyod, hogy a stressz belerondítson az életedbe.

 

Ezzel párhuzamosan viszont a gyengeséged is az, hogy néha nehezen fogadod el az érzéseidet. Inkább elfojtod őket, és ez a végén komolyan árthat neked. Meg kell tanulnod, hogy jobban kapcsolódj az érzelmeidhez.

 

Egyikük sem

 

Abban az esetben, ha csak egy elvont képet láttál, vagy ha “ember”, “macska” vagy “madár” választ adtál, akkor azon egyének közé tartozol, akik képesek mindentől elvontan gondolkodni. Ezt hívják a dobozon kívüli gondolkodásmódnak.

 

Nagyon különleges és kreatív vagy, és ha nyugodt vagy, akkor általában különleges hozzáállással oldod meg a problémáidat, viszont ha nyomás alatt vagy, akkor valószínűbb, hogy lefagysz, és nem tudod feldolgozni a szituációt.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!