Mit Láttál Meg Először Ezen A Képen? A Válaszod Felfedi A Legnagyobb Tudatalatti Félelmedet:

Mi a tudatalattid rejtett félelme? Lehet, hogy tudatosan túlságosan is tisztában vagy azzal, hogy félsz a pókoktól vagy a bohócoktól, de milyen más mélyen gyökerező félelmek kavarognak a tudatalattidban? Nézd meg az alábbi Vladimir Kush festményt. Mit veszel észre először?

 

Görgess lefelé, hogy megtudd, mi a tudatalatti félelmed!

 

Kés:

 

A tudatalatti félelmed a halálos betegségek. Félsz attól, hogy halálos betegséged van, anélkül, hogy tudnál róla. Félsz a szenvedéstől, és aggódsz, hogy bármelyik pillanatban meghalhatsz.

 

Hernyó:

 

A tudatalatti félelmed a szellemek, más néven fasmofóbia. Valószínűleg attól félsz, hogy a szellemek vagy gonosz szellemek megjelennek és kísértenek a leggyengébb pillanataidban, például amikor zavarodott vagy éppen elaludni készülsz.

 

Pillangó:

 

A tudatalatti félelmed az árulás. Talán túl sokszor bántottak vagy tettek keresztbe neked mások. Talán komoly elutasítással szembesültél, legyen az egy állás vagy egy álom. Ezt a gyengeségedet azonban jól elrejted. Csak akkor üti fel a fejét, amikor szemtől szemben találod magad vele.

 

Alma:

 

A tudatalatti félelmed a halál. Nem a sajátod, hanem a szeretteiddé. Talán már elvesztettél valakit, aki kedves volt számodra. Mivel ez a traumatizáló csapás árnyékot vet a tudatalattidra, természetesen nem tudod elviselni a gondolatot, hogy valaki mást is elveszíts.

Mit Láttál Meg Először Ezen A Képen A Válaszod Felfedi A Legnagyobb Tudatalatti Félelmedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!