Mit Láttál Meg Először A Képen? Válaszod Feltárja Az Árnyék-Énedet:

Carl Jung szerint: “Félelmetes gondolat, hogy az embernek van egy árnyoldala is, amely nem csupán apró gyengeségekből és gyarlóságokból áll, hanem egyenesen démoni dinamizmusból. Az egyén ritkán tud erről valamit is; számára, mint egyénnek, hihetetlen, hogy valaha, bármilyen körülmények között túlmutatna önmagán. De hagyjuk, hogy ezek az ártalmatlan teremtmények egy tömeget alkossanak, és máris egy dühöngő szörnyeteg jön létre.”

 

A mai személyiségteszt célja, hogy segítsen felfedni az árnyék-énedet. Az első dolog, amit ezen a képen észreveszel, sokat elárul arról, hogy mi zajlik a tudatalattidban. Sok mindent láthatsz ezen a képen, de az a fontos, amit először veszel észre. Amit először észreveszel, az tükrözi azt, ami a tudatalatti árnyék-énedben zajlik. Ez a tudatalatti árnyék-én feltárja, hogy mi motivál és irányít minket leginkább az életben.

 

Mit láttál meg először a képen?

 

Hegyek

 

Intelligens ember vagy, aki mindig a praktikusan gondolkodik és cselekszik. Az életben leginkább a saját gondolataid vezérelnek. Ennek az állandó figyelmességnek és a bőséges óvatosságnak köszönhetően hajlamos vagy arra, hogy a munkát, és a fejlődést minden más fölé helyezd az életben.

 

Néha szükséged van arra, hogy ne az előtted álló nehéz útra koncentrálj, és több időt tölts pihenéssel. Az, hogy először a hegyeket láttad meg, azt jelenti, hogy mindig az előtted álló feladatokra összpontosítasz. Bár ez szakmailag messzire vihet, nem leszel boldog, ha nem tanulsz meg pihenni.

 

Medve

 

A medve a heves, intenzív szenvedély szimbóluma. Ha a medvét vetted észre először, valószínűleg rendkívül szenvedélyes ember vagy, különösen, ha a szívügyekről van szó. Ha a szeretteidről van szó, mindent megtennél, hogy megvédd őket. Korábban talán még egy medvemamához is hasonlítottak, aki a kölykeit védi. Ez elég pontos leírás – nem hagyod, hogy bármi történjen azokkal, akiket szeretsz.

 

Fák

 

Úgy ismernek, mint aki a társaság lelke. Beszédes vagy, és szeretsz másokkal kommunikálni. A fák a társasági élet és a másokkal való kommunikáció iránti vágyat jelképezik. A legboldogabb akkor vagy, amikor baráti társaságban cseveghetsz és szórakozhatsz. Mindig szívesen szerzel új barátokat, és ez a barátságos szellem vezérel téged az életben.

 

Hold

 

Téged az álmaid és a jövőre vonatkozó törekvéseid vezérelnek. A jövőre vonatkozó gondolataid átveszik az uralmat az elméd felett, és a tényleges álmaid néha a fantáziáddal vegyülnek, amiről képes vagy napokon át álmodozni.

 

Néha egy kicsit elkalandozol az álmodozásban, de tudod, hogy egy nap minden reményed és álmod valóra válik, ha nem hagyod abba a kemény munkát. Ne hagyd azonban, hogy a tökéletességre való törekvés az ellenségeddé váljon. Attól, hogy valami nem olyan, mint amilyennek megálmodtad, még nem jelenti azt, hogy nem jó. Néha el kell fogadnod a valóságot olyannak, amilyen.

Mit Láttál Meg Először A Képen Válaszod Feltárja Az Árnyék-Énedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!