Mit Láttál Meg Először A Képen? Válaszod Felfedi, Hogy Mi Hiányzik Az Életedből Ebben A Pillanatban:

Sokunkat hajt az a belső érzés, hogy valami hiányzik az életből. Megvan bennünk az a meggyőződés, még ha nem is vagyunk ennek tudatában, hogy ha lesz egy jobb kapcsolatunk, egy kielégítőbb munkánk, több pénzünk, a következő nyaralás, egy jobb testünk, vagy egy sor más dolog, akkor elégedettek leszünk. Azonban még akkor is, ha van egy új kapcsolatunk, több pénzünk, vagy bármi más, akkor is úgy érezzük, hogy még többnek kell lennie.

 

Tehát mit is keresünk valójában? Mire vágyunk?

 

Ennek a keresésnek a középpontjában az az igény áll, hogy tudjuk, kik vagyunk és miért vagyunk itt. Ez az érzés, hogy valami hiányzik, gyakran egy felhívás arra, hogy jobban tudatában legyünk a lényegünknek és annak, hogy kik vagyunk az életünk felszínes szintjén túl.

 

Ez az egyszerű teszt segíthet megérteni, mi hiányzik jelenleg az életedből, mi gátolja a fejlődésedet, és az új horizontok felé való elmozdulást. Talán a feltárt igazság aktív cselekvésre, és egy fontos döntés meghozatalára késztet.

 

Hogyan kell elvégezni a tesztet:

 

Először is meg kell határoznod, melyik képet láttad meg először. Ha ez megvan, akkor olvasd el a hozzá tartozó profilt!

 

 

Hiányzik az életedből a szabadság. Az életed bizonyos határok közé van szorítva, és hiányzik a bátorságod vagy a vágyad, hogy túllépj a korlátaidon. Túlságosan függsz a körülményektől és mások véleményétől: időről időre felötlik benned a gondolat, hogy mindent elhagysz, elmész, radikálisan megváltoztatod a sorsodat, de aztán eluralkodik rajtad a félelem, és a szabadságról szóló álmok mindig csak álmok maradnak.

 

Kezdd kicsiben: legalább egyszer ne azt tedd meg, amit elvárnak tőled, hanem azt, amit a legjobban szeretnél. Ez lesz az első lépés a szabadság felé: a gondolkodás szabadsága, a cselekvés szabadsága, a választás szabadsága. Nehéz belevágni, viszont a további küzdelem a sztereotípiákkal és korlátozásokkal már magától elkezdődik, ha ezt a lépést megteszed.

 

Könyv

 

Csak pihenésre, kikapcsolódásra, figyelemelterelésre van szükséged. Nem csak arról van szó, hogy hétvégén egy könyvvel a kanapén heverészel, hanem egy teljes utazásról, amely lehetővé teszi, hogy eltávolodj a rutintól, és rendet tegyél a gondolataidban.

 

Mentálisan és fizikailag kimerültél, a krónikus fáradtság negatívan befolyásolja mind az üzleti, mind a magánéletedet. Aki hosszú ideje nem pihen, egyszerűen nem képes hatékonyan felépíteni az életét. A következő szabadságodat ne otthon, hanem egy távoli helyen töltsd el, ezzel is eltávolodva a mindennapoktól. A megfelelő pihenés gyógyít, és minden orvosnál jobban segíti az életöröm megtapasztalását.

 

Pillangó

 

Úgy érzed, hogy egyszerűen nem vagy szerencsés. Sem a szerelemben, sem a karrierben, sem pedig anyagilag. A vágyaid elérése folyamatosan kicsúszik a kezeid közül, néha az utolsó pillanatban, ami kétségbeeséshez vezet. Vesztesnek érezheted magad, mivel sosem könnyű átélni azokat az időszakokat az életünkben, amikor a sors próbára tesz minket. A lényeg, hogy ne törj össze, és ne veszítsd el a hitet a jóságban és az igazságosságban. Ne hagyd magad szétesni. Az ilyen időszakok az élet szerves részét képezik és idővel elmúlnak majd.

Mit Láttál Meg Először A Képen Válaszod Felfedi, Hogy Mi Hiányzik Az Életedből Ebben A Pillanatban

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!