Mit Láttál Meg Először A Képen? Válaszod Felfedi A Legnagyobb Problémádat, Amivel Szembesülnöd Kell:

Mindannyiunknak vannak nehézségeink, leküzdendő akadályaink, és különösen kényes problémáink, amelyekkel szembe kell néznünk. Bármennyire is próbáljuk elhalasztani a választásokat és a döntéseket, előbb-utóbb mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy lépjünk valamit, és megoldjuk azokat a problémákat, amelyek nem várhatnak tovább.

 

Az elménk csodálatos, és gyakran már jóval előttünk szembesül a problémákkal. Egy probléma kialakulását bizonyos jelek előzik meg, és ha képesek vagyunk értelmezni őket, akkor megtehetjük a lépéseket, hogy a problémát még a kezdeti fázisban kezeljük. Általában felnőttkorban már tisztábban látjuk a dolgokat, tudjuk, mit akarunk, és hogyan kell lépnünk, hogy elérjük azt. De vannak olyan pillanatok is, amikor mintha egyfajta köd szállna meg minket, amikor zavarodottnak érezzük magunkat, és nem tudjuk, hogyan nézzünk szembe a jövővel. Te is éltél már át ilyen pillanatot? Ha igen, akkor ez a teszt elgondolkodtató lehet számodra.

 

A teszt elvégzése nagyon egyszerű: Nézz rá fenti képre néhány pillanatig. Milyen alakot láttál a képen?

 

Két arc

 

Ha a képen a két arcot láttad, akkor azt gondolod, hogy a problémáid nagyobbak nálad. Ne feledd, hogy gyakran amit lehetetlennek tűnik elérni vagy megszerezni, ahhoz csak nagyobb elszántságra és nagyobb bátorságra van szükség. Valószínű, hogy olyan időszakot élsz át, amikor különösen nehéznek tűnik a szülővel, a gyerekkel vagy a partnerrel való kommunikáció. Mindig is próbáltad elhalasztani a talán éles, de szükséges tisztázást, és ami hógolyóként indult, most lavinának tűnik.

 

Egy fa

 

Ha amit első ránézésre a fát vetted észre, akkor valószínűleg a mélységes demotiváció állapotát éled át. Az ok lehet a munkád, talán kihasználtnak érzed magad, vagy úgy gondolod, hogy hiányzik a gazdasági, és személyes növekedés lehetősége. Valami hasonló érintheti a szentimentális szférát is. Lehet, hogy túlságosan behódoltál a rutinnak és a mindennapoknak. Az, hogy ismét minden mozgásba lendüljön, nem lehetetlen, de meg kell érteni, hogy ez csak rajtad múlik.

 

Hogyan kezeld a problémáidat?

 

Függetlenül attól, hogy mit láttál a képen, itt van néhány egyszerű hasznos tipp mindkét profilhoz:

1. Fogadd el a problémát, vedd tudomásul.

2. Kérj segítséget, ha rendkívül nagynak tűnik, ne habozz. Egy barátod, egy rokonod, a párod, mindegy, hogy ki de beszélj róla.

3. Bontsd apró darabokra a problémát.

4. Kezdj el szembenézni vele.

 

Mit Láttál Meg Először A Képen Válaszod Felfedi A Legnagyobb Problémádat, Amivel Szembesülnöd Kell(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!