Mit Láttál Meg Először A Képen? A Választásod Rengeteget Elárul Rólad:

A festmény megalkotásakor mindössze 18 éves festő, Charles Alan Gilbert 1892-es rajzát minden idők egyik legjobb optikai csalódásaként tartják számon. Az optikai illúzió reprodukciói ma is népszerűek, közel 100 évvel a rajz első megjelenése után is.

Mit láttál meg először?

 

Koponya

 

Egy olyan személy vagy, aki szabadon gondolkodik. Szenvedélyes és erős. A koponya a legrégebbi és legerősebb szimbólumok közé tartozik, és számodra személy szerint azt jelképezi, amit szeretnél: védelmet, erőt, hatalmat, bátorságot, bölcsességet, vezetői képességet, túlélést nehéz időkben és halhatatlanságot.

 

Tisztában vagy az idő felbecsülhetetlen értékével és az ebben a fizikai világban való mulandó létezésünkkel. Ez nem rossz vagy lehangoló dolog számodra, hanem a pillanat megélésének fontosságának tudatosságát, az élet és a spirituális fejlődés szikráját mutatja.

 

Ezoterikus személyiség vagy, valamint egy magányos farkas, mivel szereted a magányt és az elmélkedést. Szereted megtartani a “mélyebb” emberek társaságát.

 

Egy nő, aki a tükörbe néz

 

Büszke és hiú vagy azok számára, akik csak felszínesen ismernek, miközben a lelked mélyén romantikus és álmodozó vagy. Néha szenvedsz az önbizalomhiánytól, mivel mindig emlékszel a kritikákra és elfelejted a dicséreteket.

 

Még ha 1000 ember dicsér is, és egy kritizál, akkor is csak arra a kritikára fogsz gondolni, és csak benne hiszel. Szereted a szépséget, a fantáziát, a tervezést, viszont nem kimondottan vagy maximalista.

 

Általában a saját világodban élsz. Kreatív vagy, aprólékos, van érzéked a művészethez, az esztétikához, és mindenben meglátod a potenciális szépséget. Számodra a tükör nemcsak a fizikai, hanem ezen felül a lelki tükröt is szimbolizálja.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!