Mit Láttál Meg Először A Képen? A Válaszod Felfedi Az Egyik Legmélyebb Vágyadat:

Amikor a saját személyes tapasztalatainkról és álmainkról van szó a randizás, a kapcsolatok és a szerelem terén, akkor mindannyiunknak más elképzelései vannak arról, hogy milyen az ideális.

 

Ez a személyiségteszt arra szolgál, hogy segítsen azonosítani a saját, mélyen rejtőző álmaidat a szerelemről, hogy a kapcsolatodat szilárdan a helyes úton tartsd. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézed a fenti képet, és gondolatban feljegyzed, mi az első dolog, ami megragadta a figyelmedet.

 

Az első dolog, amit a képen látsz, felfedi a legmélyebb vágyadat a szerelem terén

 

1. A nő arca.

 

Ha a nő arcát láttad, amikor először ránéztél a képre, akkor a szerelemről szóló legmélyebb vágyad az, hogy megtalálod a lelki társadat. Tudod, hogy a szerelem csak akkor működhet, ha ketten keményen dolgoztok azért, hogy a kapcsolatotok növekedjen és erősödjön.

 

Egy dolog egy varázslatos szerelemről álmodni, ami kiegészít téged, mint embert, de véget vetni egy kapcsolatnak, mert nem tesz teljessé úgy, ahogyan szeretnéd, olyan lenne, mintha az orrodat akarnád levágni, mit sem törődve a következményekkel. Próbálj meg nem bele esni ebbe a hibába, mert ha egyszer valamit széttörsz, akkor nem biztos, hogy pótolni tudod.

 

2. A pillangók.

 

Ha a pillangók keltették fel a figyelmedet először, akkor a legmélyebb vágyad a szerelem terén az akadályok meghódítása. Lehet, hogy a környezetedben élők megtapasztalták a válást, vagy te magad is falakba ütköztél korábbi kapcsolataidban, de nem tudsz szabadulni attól az érzéstől, hogy ha a szerelem elég igaz és erős, akkor minden akadályt leküzdhet.

 

Néha a szerelem nem tud mindent legyőzni. Néha a jövőre vonatkozó terveink nem jönnek össze azzal, akit szeretünk, és ez így van rendjén! Még ha végül külön utakon is járunk, az együtt töltött idő szeretetteljes módon akkor is fontos és értékes.

 

3. A virágok

 

Ha a virágokat láttad, amikor először ránéztél a képre, akkor a legmélyebb vágyad az, hogy a romantika sosem múlik el. Vannak, akik romantikusabbak, mint mások, de még a legszerelmesebbek sem tudnak virágot adni és ajtót nyitni neked a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján.

 

Bár a romantika talán nem állandó, ez nem ok arra, hogy a partnereddel való kapcsolatodat negatívnak találd. Sőt, a ritkaság a romantikus időket sokkal különlegesebbé és bájosabbá teszi. Élvezd ezeket a pillanatokat!

 

4. Mennyei égbolt

 

Ha az eget láttad meg először, akkor a legmélyebb vágyad a meghittség. Persze, a fizikai vonzalom nagy szerepet játszik abban, hogy kezdetben sokan kötődnek egymáshoz, de még a legszenvedélyesebb kapcsolatokban is lehetnek a szerelmetek fizikai oldalának magaslatai és mélységei.

 

Csak azért, mert nem vagy állandóan teljes szinkronban a partnereddel, még nem jelenti azt, hogy véget kell vetned a kapcsolatnak! Teljesen normális, hogy a vágyaid idővel változnak és átalakulnak, csökkennek, majd visszatérnek. Ez nem jelenti azt, hogy valami baj van azzal, ami már megvan.

Mit Láttál Meg Először A Képen A Válaszod Felfedi Az Egyik Legmélyebb Vágyadat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!