Mit Láttál Meg Először A Képen? A Válaszod Felfedi A Legnagyobb Gyengeségedet:

Az emberi személyiség összetett és változó, tele van többé-kevésbé eldöntött, többé-kevésbé ismert árnyalatokkal. A személyiségtesztek kérdések, képek és űrlapok segítségével tárják fel az adott tesztet elvégző egyén jellemvonásait. Ezek a vonások lehetnek már ismertek, vagy lehetővé teszik számunkra, hogy megragadjunk egy megfoghatatlan részt, amely küzd, hogy előbukkanjon, és kifejezze magát.

 

Amikor úgy döntesz, hogy kitöltesz egy tesztet, lényeges, hogy azt teljes őszinteséggel tedd, különben nem is érdemes az időt pazarolnod rá. Spontánnak kell lenned, és nem szabad túl sokat gondolkodnod a válaszokon. A tapasztalat arra tanít bennünket, hogy minél többet gondolkodunk az adandó válaszokon, annál jobban kondicionálhatják azokat a személyes és társadalmi tényezők.

 

A mai teszt, amelyet javasolunk, a gyengeségeinkre vonatkozik, amelyek mindannyiunkban megvannak, de amelyeket néha még önmagunk előtt is megpróbálunk elrejteni. Mindannyiunknak vannak gyengeségei, talán több is. Ez persze azért van, mert senki sem tökéletes.

 

A teszt elvégzéséhez mindössze nézd meg a fenti (kissé torzított) képet, majd válaszd ki a válaszodat, az alapján, hogy mi ragadta meg a figyelmedet először.

 

1- Egy megkötözött férfi

 

Ha az első dolog, ami felkeltette a figyelmedet az egy megkötözött férfi volt, akkor olyan ember vagy, aki nehezen hoz döntéseket. Félsz attól, hogy hibát követsz el. Lehet, hogy az életedben elértél egy kényelmes pillanatot, amely megelégedésre és az megállásra sarkallt. Azonban a motiváció hiánya veszélyes dolog lehet. Aki nem halad előre, az hátrafelé tart.

 

Kockáztatnod kell, és ki kell lépned a komfortzónádból, ha valóban szándékodban áll túllépni a határaidon, és elérni a csúcsot. Ne feledd, hogy aki nem kockáztat, az nem nyer.

 

2- A kerítés

 

Ha az első dolog, ami megragadta a figyelmedet, a kerítés volt, akkor a legnagyobb nehézséged a másokkal való kapcsolatteremtésedben rejlik. Hermetikus személyiség vagy, és nehezen nyitod meg a szívedet mások előtt. Lehet, hogy jobban szereted az otthonod magányát, mint azt, hogy emberekkel körülvéve élj.

 

Ez korlátoz téged, amikor arra kerül a sor, hogy találj valakit, akivel megoszthatod fájdalmadat, és akadályozhat az igaz szerelem megtalálásban is. Meg kellene próbálnod egy kicsit nyitottabbnak lenni: ne félj bántástól, mert minden egyes nehézséggel erősebbé fogsz válni. Olyan vagy mint a gyémánt a homokban; egy kis csiszolás után egészen biztosan ragyogni fogsz.

 

3- A hajó

 

Ha az első dolog, amit megláttál, a hajó volt, akkor a legnagyobb gyengeséged az, hogy túlságosan perfektcionista vagy. A tökéletességre törekszel, és ez eszményként nem is rossz. Viszont a folyamatos törekvés és hajtás miatt az életed stresszes és nem tudod igazán kiélvezni a legjobb pillanatokat.

 

A valóságban senki sem tökéletes, még te sem, már csak azért sem, mert ember vagy. Ne próbálj meg úgy viselkedni, mint egy gép, amelynek 100%-os hatékonysággal kell működnie. Te is hús-vér ember vagy, és előbb-utóbb a rád nehezedő nyomásnak negatív következményei lesznek. Élj és élvezd a pillanatot.

 

4- Egy koponya

 

Ha az első dolog, amit megláttál, a koponya volt, akkor a fő problémád az, hogy túl sokat aggódsz a dolgok miatt. Van egy pillanat, amikor az aggodalom egészséges: segít felmérni a helyzeteket és észerű döntést hozni. Azonban a túlzott aggodalom megbénít és nem hagyja, hogy a benned rejlő rengeteg potenciál kiteljesedjen és a lehető legjobbat hozd ki magadból. Ha mindent ezerszer elemzel, akkor soha nem cselekszel és ez miatt mindig hátrányba kerülsz.

 

Mi értelme aggódni mindenért, ha nem változtatsz semmin? Meg kell tanulnod lazítani és jobban bízni önmagadban: amikor eljön az idő, tudni fogod, mit kell tenned, és sikeresen szembe fogsz nézni a problémákkal.

Mit Láttál Meg Először A Képen A Válaszod Felfedi A Legnagyobb Gyengeségedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!