Mit Látsz Meg Először A Képen? A Válaszod Felfedi, Hogyan Viszonyulsz Az Érzelmeidhez:

A szerelem nem mindig az, amit a regényekben vagy a történetekben látunk, hiszen minden ember más és más, és minden embernek van valamilyen erénye, amivel hozzájárulhat és erősítheti a párt.

A pároknál a szerelemről alkotott elképzelés nem mindig pontosan ugyanaz, azon egyszerű oknál fogva, hogy egyikük sem érzi ugyanazt. A szerelemnek sokféle jelentése van, mint embereknek a világban.

Ami az egyik ember számára a világ legszerelmesebb cselekedete lehet, az a másik számára olyasmi, ami teljesen szerelem nélkül hagyja.

Akárhogy is van, az az érdekes, hogy ez a sokféleség lehetővé teszi, hogy mindig találjunk valami újat. Nem az a fontos, hogy lélektársak legyünk, ahogy gyerekkorunkban tanították, hanem az, hogy megtanuljuk egymást kiegészíteni, csapatként működni.

Ezért kulcsfontosságú a különbözőség: mindenki a legjobb erényével járul hozzá a szeretetben ahhoz, hogy a dolgok működjenek.

Mi a te legnagyobb erényed a szerelemben?


Nézd meg a fenti képet, és gondolkodás nélkül mond ki, ami először megragadta a figyelmedet. Aztán keresd meg a választ.

Szív alakú kezek

Ha az első dolog, ami a képen megragadta a figyelmedet, a szív alakú kezek voltak, akkor a legnagyobb erényed a szerelemben a bizonyosság. Természetes számodra, hogy ott vagy a partnered mellett, elkíséred, befogadod, támasza vagy.

Aki veled van, az mindig tudni fogja, hogy biztonságban érezheti magát, hiszen te bizalmat adsz neki, és oázisként funkcionálsz számára bármilyen vihar közepette. Veled együtt jól érezheti magát és teljesnek.

Könnyes szem

Ha a könnyes szemet választottad, akkor a legnagyobb erényed a szerelemben az empátiakészséged. Képes vagy a partnered helyébe képzelni magad, még akkor is, ha nem úgy gondolkodsz, mint ő. Érzékeny vagy és tudsz a szívedre hallgatni.

Szavaid bölcsek és melegek, ezért bizalmat és gyengédséget ébresztesz. Bár néha azt gondolhatod, hogy ez az érzékenység gyengeség, meg kell tanulnod, hogy a szívedben való őszinteség erényének tekintsd.
 
A szemet körülvevő sugarak

Ha az, ami megragadta a figyelmedet, azok a sugarak, amelyeket a szem sugároz maga köré, akkor a legnagyobb erényed a szerelemben az energiád. Van benned kezdeményezés, a rutin nem jelent számodra problémát, és mindig megvan benned az a lökés, amire egyeseknek szükségük van ahhoz, hogy jobban érezzék magukat.

A jó humorodért és az örömödért fognak beléd szeretni, amely képes a felmerülő problémákat sokkal elviselhetőbbé varázsolni.

Mit Látsz Meg Először A Képen A Válaszod Felfedi, Hogyan Viszonyulsz Az Érzelmeidhez

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!