Minden Ember Világa Olyan, Mint Egy Szoba. A Te Világodat Melyik Kulcs Nyitja Ki?

Minden ember világa olyan, mint egy szoba. Néha egy kunyhó rejtőzik egy gyönyörű ajtó mögött, arany csillárokkal. Néha pedig fordítva történik: kinyitsz egy régi faajtót, és odabent megtalálod az univerzumot.

Válassz kulcsot az ajtódhoz, hogy megtudd, milyen világ rejtőzik mögötte.


1. kulcs:

A kulcsod olyan, mint egy lóhere a szobád pedig egy szivárvány. A mennyezetre van írva: “Minden, ami történik, jóra fordul.” A szoba fényes falakkal és sok hasonlóan feltűnő ajtóval rendelkezik, amelyeket a tulajdonos könnyedén kinyithat, és anélkül, hogy észrevenné, mögötte egy fekete szakadékba zuhan.

2. kulcs:

Ez tűnik a legegyszerűbb kulcsnak, de az ajtót nehéz kinyitni, különösen idegenek számára. Akinek sikerül belépnie, az láthatja, hogy minden nagyon tiszta, rendezett, kényelmes, nincs semmi felesleges, csak minden, ami az élethez szükséges.

A szoba hátsó részében pedig van egy doboz ismeretlen tartalmú, múltbéli doboz, amelynek emlékei miatt olyan nehéz bejutni a szobájába.

3. kulcs:

A legnehezebb kulcs arra utal, hogy az ajtód mögött egy nagyon kreatív ház rejtőzik. Van itt minden: fából faragott szobrok, gyönyörű festmények, vásznak, amelyek a tulajdonosra várnak, és még sok minden más kreativitásra. Mindezt egy régi karosszék díszíti, ahol sok időt töltesz: leülsz, hogy az üres vásznaidat nézegesd és elmélkedj.

4. kulcs:

Egy ilyen megbízható kulccsal nemcsak a te ajtódat, hanem más univerzumok ajtaját is kinyithatod. Nincsenek akadályok előtted, mindig eléred, amit kitűztél magad elé. A szobádban a legfontosabb dolog: egy fal, amely tükrözi minden fejlődésedet.

5. kulcs:

Mint ez a kulcs, egy nagyon bonyolult ház rejtőzik az ajtód mögött.
Rengeteg érdekes dolgot tartalmaz: ritka könyvek másolatait, ősi ereklyéket, úti trófeákat, és egy hatalmas listát a házad bonyolult és olvashatatlan szabályairól. Aki megszegte őket, az most meneküljön.

6. kulcs:

A klasszikus kulcsot választottad. A szobád pedig egy jó öreg klasszikus. Mondhatnád azt is: túl régi. Úgy tűnik, nem vagy tisztában a legújabb újításokkal, vagy egyszerűen csak nem tetszenek, és nem szeretsz változtatni valamin.

Minden Ember Világa Olyan, Mint Egy Szoba. A Te Világodat Melyik Kulcs Nyitja Ki

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!