Milyen Színt Látsz A Kép Közepén? Válaszod Felfedi A Tehetségedet:

Úgy gondolod, hogy semmiben sem vagy kiemelkedő, vagy nincs tehetséged? Az igazság az, hogy ez nem így van, mert az élet legalább egy tudományágban vagy életszakaszban igazi tudós lehetsz. Robert James Hamilton 2014-ben előállt egy tanulmányával, amely megállapította, hogy milyen zsenik lehetünk.

A férfi szerint négyféle zseniális elmét találhatunk: dinamó, ragyogó, kor és acél.

A dinamós zsenik, köztük olyan jelentős személyiségek, mint Albert Einstein vagy Bill Gates, a legnagyobb szakértői a lenyűgöző dolgok kitalálásának. Ezeknek az embereknek ragyogó agyuk van, ezért az övék a történelem legragyogóbb alkotásai.

Ami a ragyigó zseniket illeti, nagyon magas IQ-val rendelkeznek, és vezetői kvalitásaikkal tűnnek ki mások közül – Bill Clinton vagy Marilyn Monroe is közéjük tartozik.

Mi a helyzet a kor zsenijeivel? Olyan fontos emberek tartoznak ebbe a szekcióba, mint Gandhi és Nelson Mandela, így máris képet kaphatsz a meghatározásukról: tisztában vannak az őket körülvevő problémákkal, és általában mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy a világot jobbá tegyék.
 
Az utolsó osztályba, az acélos zsenik közé azok az emberek tartoznak, akik egy bizonyos ötletnek köszönhetően vagyont akarnak felhalmozni. Úgy kezelik az információkat, mint senki más, és a legapróbb részletekkel is törődnek. Maga Mark Zuckerberg is közéjük tartozik!

És te, szeretnéd tudni, hogy milyen zseni vagy?


Amint látod, egy optikai illúzió áll előtted. Ez egy fekete-fehér tónusú kör, de nagy a valószínűsége, hogy ha a minta közepére bámulsz, akkor egy másik színt fogsz látni. Véletlenül nem látott a szeme vöröses, zöldes, sárgás vagy kékes árnyalatot? Ellenőrizze a választ!

1. Piros szín

Nos, először is tudnod kell, hogy az általad leginkább használt agyhullám frekvenciája a 150 és 180 Hz közötti tartományban van. Ez látványos hatással van az IQ-jára: a világátlag feletti intelligenciával rendelkezik. Túllépte a 130 pontot, így egyes problémák számodra egy ujjcsettintéssel leküzdhetők… Te vagy a logika zsenije!

Gyakran, amikor nehéz válaszút előtt állsz, minden választható alternatíva eszedbe jut. Az intuíciód legendás, de nem tanácsoljuk, hogy mindig bízz abban, amit mond, hiszen nagy bajba kerülhetsz.
 
Számodra a problémamegoldás gyerekcipőben jár: mindenki téged keres, hogy segítséget kérjen tőled, hiszen a képességed, hogy bármilyen odüsszeiából győztesen kerülj ki, a legjobb. Ráadásul vezetői tulajdonságaid is vannak: sosem értékelted, hogy mindenki téged követ? Nagy hatással vagy rájuk …

2. Sárga szín

Ami az agyhullámok frekvenciáját illeti, amelyben naponta működik, az 120 és 150 Hz között van. Ez határozza meg Önt, mint fenomenális személyt: Ön lenne a sakk mestere. Mint mindannyian tudjuk, ebben a játékban logikát kell alkalmazni és megérteni az ellenfél elméjét, így a gének szórakozását tekintik.

Az egyik erény, amely leginkább jellemez téged, az a képességed, hogy értékelni tudod az apró részleteket, amelyek körülvesznek. Amikor belépsz egy szobába, vagy egy ismeretlen helyre látogatsz, azonnal elkezdesz mindent alaposan megvizsgálni. Az elméd igazán kreatív, így olyan ember vagy, aki szereti a művészeti ágakat.

Másrészt az új élmények adnak értelmet az életednek, ezért minden kihívást elfogadsz anélkül, hogy a következményekre gondolnál… Igazán merész vagy!

3. Kék szín

 

Tudnod kell, hogy 100 és 120 HZ közötti agyi frekvenciát használsz, ami az érzékelés zsenijévé tesz téged.

Az élet minden fogalma világos számodra, így a bonyolult döntések meghozatala semmiség számodra. Hatalmas intellektusod messze meghaladja a többi emberét.

Ami a más emberekkel való kapcsolatot illeti, inkább őszinte vagy, és nem hazudsz, ha a véleményed kifejtéséről van szó. Legközelebbi munkatársaid mindig kikérik a véleményedet, bármilyen probléma esetén, különösen, ha nehéz vagy bonyolult dologról van szó.

A türelem és a tudálékosság a két legfőbb tulajdonságod, valamint az, hogy hatékony munkaerő vagy, aki szeret csapatban dolgozni. Megbízható vagy, ezért mindig olyan emberek vesznek körül, akik nagyon megbecsülnek téged.

4. Zöld szín

A szó, ami teljesen meghatározza Önt, az a tehetséges. Mások már kiskorodtól kezdve látták, hogyan tűntél ki minden egyes szakterületen, amivel szembesültél: zseni vagy mindenhez veleszületett tehetség?

Ami az agyi frekvenciádat illeti, az 0 és 10 HZ között van. Nyitott vagy, így semmi sem lep meg, eltekintve attól, hogy a kíváncsiságod legendás. Számodra a világjárás és a világlátás olyasmi, amiért teljesen odavagy: egy kirándulás a barátaiddal egy egzotikus helyre, és egy olyan élmény is, amiben még nem volt részed, olyan dolgok, amiket nem bánnál, ha azonnal megtehetnél.
 
Mivel sok mindent megtapasztaltál már életed során, általában tanácsot adsz a legközelebbi barátaidnak az élet bizonyos aspektusait illetően. Téged hallgatni igazi élvezet!

Ajánlott Cikk: Te Melyik Állatot Látod Meg Először? A Megoldásod Sok Mindent Elárul Rólad

Milyen Színt Látsz A Kép Közepén Válaszod Felfedi A Tehetségedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!