frizura-szempontok

Milyen Lenne Számodra A Tökéletes Frizura? Ez A 7 Szempont Megadja A Választ:

A kis szemek vonzónak számítanak, a kerek arcok fiatalos megjelenést kölcsönöznek, a nagy fülek pedig tudnak imádnivalóak lenni! Annyi egyedi vonás létezik, amelyek sajátos bájt kölcsönöznek nekünk.

 

Vannak azonban, akik ezeket a dolgokat még fejleszteni akarják. Ez az ő döntésük, de reméljük, észben tartják, hogy ezt valójában műtét nélkül is megtehetik. Mindössze olyan frizurát kell választani, ami kiemeli az előnyeinket és elfedi a hátrányainkat.

 

Ha szeretnél konkrét frizura ötleteket is látni, akkor nézd meg a korábbi cikkeinket, amelyekben összeszedtünk konkrét rövid haj ötleteket, félhosszú haj ötleteket, ombre haj ötleteket, illetve a legjobb rövid hajakat 50 felett.

 

7 szempont, amivel kiválaszthatod a számodra legjobb frizurát:

1. Kettős áll

 

A rövidre vágott frizurák nagy no-no, ha dupla állad van. Ehelyett válassz inkább frufrut és fürtöket, réteges vagy az arcot keretező frizurákat. Így a hajadra hívod fel a figyelmet, nem pedig az álladra.

 

Ne feledd, hogy a rétegek a trükk. Ezek növelik a térfogatot, és a keskeny arc illúzióját keltik. A rövid hajvágás szerelmesei válasszanak réteges, állig érő bobvágást, de ügyeljenek arra, hogy a végek egyenetlenül legyenek levágva.

2. Nagy orr

 

Válassz olyan frizurákat, amelyek szélesítik az arcodat, így az orrod kisebbnek tűnik. A különböző frufrutípusok nagyszerű munkát végeznek: oldalra húzott, függönyös vagy réteges. Összefoghatod a hajad egy kusza kontyba vagy lófarokba, néhány tincset hagyva a fejedre hullani. Próbálj meg távol maradni a rövid és egyenes vágásoktól.

3. Nagy homlok

 

A frufruval ellátott bobok, a hosszú vagy rövid haj középső résszel, vagy a razziás frufru remekül áll a nagy homlokkal rendelkező embereknek. Egy stylist szerint a vízszintes keretezés, a sok volumen és a lágy rétegek a legfontosabb szempontok a kiegyensúlyozottsághoz.

4. Kis szemek

 

Kerüld a tompa és vastag frizurákat, és helyette inkább a rövid frizurákra vagy a kis volumenű vágásokra koncentrálj. A frufru rendben van, de csak addig, amíg nem takarja el teljesen a szemedet és a homlokodat. A Pixie frizurák kiemelik a szemeket, különösen, ha a szemöldököd jól látszik.

5. Kerek arc

 

Azok, akik szeretnék oválisabbnak láttatni az arcukat, mindenképpen válasszanak egy bozontos, hullámos bobot vagy az arcot keretező balayage kiemeléseket. A tetején nagyobb volument is adhatsz hozzá, oldalra pedig hagyhatsz hosszúkás fürtöket. Maradj távol a sima frizuráktól és a vastag frufrutól, mivel a vízszintes vonalak kiszélesítik az arcodat.

6. Hosszúkás arc

 

A vékony arcú emberek orra, álla és nyaka jobban kiemelkedik, és néhány hajvágás még hosszabbnak mutathatja az arcukat. Az egyenes és hosszú haj nem, míg a sok volument adó frizurák mindig üdvözlendők. Próbálj ki egy elválasztott, bozontos lobot, egy aszimmetrikus vágott lobot, egy hullámos rétegű hosszú hajat vagy egy hosszú, hullámos, középen elválasztott frizurát.

7. Nagy fülek

 

Nem nehéz eltakarni a füleket, mégis kihívást jelenthet, hogy ebből a sokszínűségből csak egyetlen hajvágást válasszunk. Ügyelj arra, hogy a fejed oldalán legyen elegendő volumen és dússág, és hagyd, hogy a haj egy kicsit távolabb álljon a fejbőrödtől. A bob frizura vagy a hosszú és réteges haj remek választás.

Milyen Lenne Számodra A Tökéletes Frizura Ez A 7 Szempont Megadja A Választ

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!