Mikor Született A Párod? A Horoszkópja Elárulja Mire Számíthatsz Tőle A Kapcsolatodban:

A születésünk napja jelentős hatással van a személyiségünkre és lényegében az egész életünkre. A világra jövetelünk időpontjában tapasztalható kozmikus tevékenységek nem hagynak minket használatlanul.

Lássuk, hogy a születési hónapok tükrében ki milyen életre számíthat a párja mellett. Neked melyik hónapban született a párod? Ezt tudhatod meg róla.
 

Január

Hihetetlenül élvezni fogod az együttléteket. Szeret új dolgokat kipróbálni, hihetetlenül érzéki és szenvedélyes, de nem nyilvánvaló módon. Nehéz megmondani, hogy mi jár éppen a fejében, mert nem az a típus, akinek be sem álla a szája, azonban mégis hihetetlenül jókat lehet vele beszélgetni, mert jól tud kommunikálni és egyfolytában szót fog veled érteni.

Február

Hihetetlenül őszinte típus, akit mindenki barátságosnak, közvetlennek, ugyanakkor kiszámíthatatlannak tart. Megbocsát, de sosem felejt. Azonban nem az a típus, aki bosszúra szomjazik. Soha nem bántana meg szánt szándékkal, egyfolytában a kiváló indulat vezérli, ezért veszi negatív néven, ha elárulják. Utána már valószínűleg soha nem szerzed vissza a bizalmát.

Március

Hihetetlenül élvezetes a vele együtt töltött idő. Hihetetlenül szeret flörtölni, huncutkodni és jókat beszélgetni négyszemközt. Hihetetlenül empatikus és figyelmes, őszintén érdeklődően hallgat, ha magadról beszélsz. Szeret a párjával kettesben lenni, közösen kirándulni, olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni.

Április

Hihetetlenül vonzó típusok, motiváltak és egyben hihetetlenül makacsak is. Igazán tűzről pattantak, nem jellemző rájuk a félénkség és egyfolytában képesek az ellenkező nem vonzalmát kiváltani. Szeretik, ha kényeztetik őket. Fáradhatatlanok és nem szeretnek a négy fal között ülni. Gyerek centrikusak.

Május

Vicces, makacs, beszédes, közvetlen, lojális, magabiztos és tisztában van a képességeivel. Kell ennél több? Hihetetlenül érzékenyek, szívből örülnek a másik sikerének, pozitívak, intelligensek és remek memóriájuk van. Szinte megdelejezik a másikat. Soha nem fogsz unatkozni egy májusi mellett.

Június

Szeret beszélni, nagyokat álmodni, kiszámíthatatlan és nem tudja palástolni az érzéseit. Hihetetlenül rengeteg dologért odáig van, mint az utazás, zene, sportok. Számos minden érdekli. Hihetetlenül könnyen megbántódik, de szerencsére ugyanilyen könnyen meg is bocsát és feloldódik. Vonzó és szeret a középpontban lenni.

Július

Szeret kockázatot vállalni. Nem ismeri kontrollt, magabiztos és a saját törvényei szerint él. Hihetetlenül gazdag képzelőerővel rendelkezik, temérdek ötlete van, amiket nem fél valóra váltani. A szabadság mindennél többet jelent számára és mondhatni lázadó típus.

Augusztus

Hihetetlenül vonzó, szenvedélyes és titokzatos típus, emellett őszinte és hihetetlenül nagylelkű. Szeret rengeteget beszélni, könnyen haragra gerjed, ebben a helyzetben alig várja, hogy kiengeszteljék. Kissé őrült, hihetetlenül eszes, szeret a középpontban lenni és hihetetlenül vakmerő típus. Szereti, ha bókolnak neki, szeret flörtölni és könnyen szerelembe esik.

Szeptember

Hihetetlenül kiváló az ágyban és a konyhában is. Ha érzi, hogy igazán szeretve van, hihetetlenül pozitív tud lenni. Egyfolytában azt adja vissza, amit a párjától kap. Rengeteget álmodozik, eléggé érzékeny, könnyen megbántódik és sokszor kiszámíthatatlan. Könnyen ki lehet engesztelni, viszont soha nem felejt és lehet, hogy sokkal később bosszulja meg a sérelmeit.

Október

Mindennek tökéletesnek kell lennie. Szenvedély, vadság, szex, függetlenség, titokzatosság. Könnyen ismerkedik, hihetetlenül közvetlen és egyben szeszélyes típus. Az érzelmek mestere, könnyen kiismeri a másikat.

November

Lojális és nagylelkű, egyfolytában készen áll versenybe szállni bárkivel. Szeret játszani és interakcióban lenni egyszerre több emberrel. Ambiciózus, izgatott, beszédes, mókás, élvezet vele lenni. Rengeteg ötlete van, és egyfolytában ő akar a legjobb lenni mindenben. Hihetetlenül intelligens és vonzó.

December

Aktív, dinamikus, nem rengeteget hezitál, mielőtt döntést hoz, még akkor sem, ha lehet, hogy utána megbánja. Diplomatikus, kalandvágyó, szeret új helyeket felfedezni, új dolgokat kipróbálni. Nem viseli jól a kötöttségeket, szeret a saját feje után menni. Legtöbbször csupán a párja érti meg és ismeri őt igazán.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!