Mi Ragadja Meg A Figyelmedet Ezen A Képen? Válaszod Felfedi, Hogy Milyen Irányba Halad Az Életed:

Ez a teszt megmutathatja, merre tart az életed. A teszt eredményeit azért ne vedd köbe vésett próféciának, elvégre mindig van időd változtatni, ha valami nem tetszik!

 

Mit hoznak neked a következő hónapok? Merre tart az életed? Azokat a kérdéseket, amelyek néha megválaszolhatatlannak tűnnek, könnyebben megértheted, ha egy kis segítséggel rátekintesz a tudatod mélyére. Ez a teszt segíthet ebben. Nézz egy pillanatra a képre, és mondd ki: Mi a legszembetűnőbb benne?

 

A Föld bolygó

 

Egy pozitív évnek nézel elébe a percepciód szerint. Esetleg jó hírekre számítasz a munkahelyeden, és a kapcsolatok is zökkenőmentesen alakulnak.

 

Ha komolyan ki akarod használni az év minden energiáját, a legjobb, amit tehetsz, hogy egy elfelejtett projektednek szenteled az idődet. Legyen ez akár a házad, a családod és azok a dolgoknak, amiket szeretsz. Ez egy jó év lesz arra, hogy feltöltsd magad energiával. Ne hagyd ki!

 

A két sas

 

Ha a két sas felkeltette a figyelmedet, az azért van, mert még sok megoldandó dolgod van. Különböző erők húznak téged, és néha úgy érzed, hogy nem tudsz mindennel megbirkózni. Mostanában úgy érzed, hogy egyáltalán nem vagy túlterhelve, de a valóságban, ha megállsz, és körülnézel,  akkor rájössz, hogy épp ezer dolgot csinálsz: A hátadon cipeled a körülötted élők összes problémáját!

 

A kék szemek

 

Ha az első dolog, ami megragadta a figyelmedet, a nagy szemek, az azért van, mert valószínűleg olyan pillanatban vagy, amikor sok minden függ tőled. Különböző felelősségeket vállaltál magadra, és úgy érzed, mindenki arra vár, hogy kudarcot vallj.

 

Tudnod kell azonban, hogy sem a világ nem olyan ellenséges, mint amilyennek látszik, sem az, amit csinálsz, nem számít mindenkinek olyan sokat. Ha fontos számodra, itt az ideje, hogy mindent beleadj, és kockáztass, anélkül, hogy annyira aggódnál az eredmény miatt. A vonat csak egyszer megy el!

 

Egy nő arca

 

Ha az első dolog, ami megragadta a figyelmedet, az egy nő arca, az azért van, mert ez az év nagyon is önmagadnak lesz szentelve. Sok mindenen mentél keresztül, ez nem kétséges. És apránként megértetted, hogy csak akkor üdvözülsz igazán, ha magadba nézel, és a szívedre hallgatsz.

Mi Ragadja Meg A Figyelmedet Ezen A Képen Válaszod Felfedi, Hogy Milyen Irányba Halad Az Életed

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!