Mi Ragadja Meg A Figyelmedet Először? Választásod Felfedi A Tudatalattid Állapotát:

Az introspekció egy olyan folyamat, amelynek során befelé tekintünk, hogy megvizsgáljuk saját gondolatainkat és érzelmeinket. Az emberek természetüknél fogva kíváncsiak önmagukra.

Megismételjük saját tapasztalatainkat és cselekedeteinket abban a reményben, hogy megértjük, kik és milyenek vagyunk.

Képzelje el, hogy az otthonán kívül van. Az alábbi forgatókönyvek közül melyikben szeretne lenni?

Az alábbi képen 3 lehetőséget találsz; Ha ezek közül választasz egyet, akkor olyan aspektusait ragadhatod meg önmagadnak, amelyekről eddig egyáltalán nem tudtál.

Csukd be a szemed, nyisd ki az önvizsgálatot és válassz. Ha az első dolog, ami megragadta a figyelmedet, az …

 

1.- Napfény

A “feladom” mondatot biztosan senki sem fogja hallani tőled! A választásod jelentése a szeretet, a remény, a lehetőség. Tisztában vagy a korlátaiddal, ugyanakkor hiszel a lehetőségekben.

Igaz, szeretsz álmodozni és gondolatban elkalandozni, legbelül azért teszed, hogy színesebbé tedd az életedet. Akik elítélnek, egyáltalán nem ismernek téged!

A kinti fű a benned lévő reményt jelképezi.

2.- Virágos utca

Olyan ember vagy, akinek sok törekvése van. Ha belekezdesz egy projektbe, azt be is kell fejezned. Ismered az erődet és a törékenységedet, az érdemeid és a hiányosságaidat, a bátorságodat és a korlátaidat.

Végül is a virágok is hasonló sorsot élnek. De készen állsz arra, hogy felállj. Nem véletlen, hogy a virág a természet minden évben megújuló élet ígéretét jelképezi; az élet legjobbjait; az egészség “virágzik” a betegség után, a sikeres tevékenység “virágzik”.

A virágos utcák a benned lévő törekvéseket képviselik.

3.- A kutya

Nagyon nyitott vagy, és minden kihívást lehetőségként kezelsz, bátor életet élsz! Előítélet nélkül nézel szembe az idegenekkel.

Az embereknek azt az érzést adod, hogy számíthatnak rád, mindenkit ugyanolyan tisztelettel kezelsz. Hűséges vagy mindennek és mindenkinek ellenére, és a megbocsátás csodálatos képességével is rendelkezel. A barátaid számára pótolhatatlan vagy!

A kutya kívülről azt a hűség- és bizalomérzetet képviseli, amely a belső környezetedet jellemzi.

Ajánlott Cikk: Melyik Szimbólum Vonz Téged Leginkább? A Válaszod Elárulja Mi Tesz Téged Egyedivé

Mi Ragadja Meg A Figyelmedet Először Választásod Felfedi A Tudatalattid Állapotát

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!