Te Mennyire Vagy Stresszes? Ez A Pszichológiai Teszt Objektíven Felfedi A Választ

Ha tudni szeretné, mennyire stresszes, és mennyire van szüksége mentális kikapcsolódásra, akkor ezt ezzel az óra pszichológiai teszttel megtudhatja.

 

Mindössze annyit kell tennie, hogy a jelenlegi hangulatából kiindulva választ egy órát a képről!

Nem mindig tudjuk, hogy mi veszi el a mentális energiát, vagy hogyan kell ellazulni, de ha kíváncsiak vagyunk a stressz mértékére, akkor tesztelhetjük magunkat ezzel a karakterteszttel.

 

Mindannyiunknak van egy olyan pszichés terhelési szintje, amit el tudunk viselni, és egy olyan határ, amit átlépve pszichoszomatikus vagy stresszel kapcsolatos problémákat kapunk.

 

Nyilvánvaló, hogy problémák vagy rendellenességek esetén feltétlenül forduljunk az ágazat szakorvosaihoz, akik az egyetlenek, akik átfogó és valóban hasznos válaszokat tudnak adni nekünk.

 

Ha ehelyett csak a kíváncsiságunkat szeretnénk kielégíteni, amely azzal kapcsolatos, hogy jellemünk hogyan késztet minket arra, hogy szembenézzünk a nehéz helyzetekkel, akkor játszhatunk ezzel a személyiségteszttel, amely a műfaj többi tagjához hasonlóan lehetővé teszi, hogy a döntéseinken keresztül felszínre hozzuk tudattalan oldalainkat.

 

Mennyire vagy stresszes? Ez a pszichológiai teszt kétségkívül választ ad erre a kérdésre.

1. óra

 

Ha az 1-es számú órát választottad, akkor előre érzékelheted a téged stresszelő tényezőket, de ez csak enyhe megkönnyebbülést ad, mert még mindig szorongást érezhetsz a benned növekvő problémák miatt. Próbálj tehát mindent előre megtervezni, de ne vidd túlzásba!

 

2. óra

 

Nem vagy olyan ember, aki könnyen stresszel, a szorongást kordában tarthatod, ha a körülötted lévő pozitív dolgokra koncentrálsz, és segítséget kérsz a családodtól és a barátaidtól. Ne becsüld azonban alá a kockázatokat.

 

3. óra

 

A stressz-szinted közepes, mert úgy tudsz megbirkózni a problémákkal, hogy kisebb, egyszerűbb tevékenységekre bontod őket. Egyes feladatok szorongással járnak, de a hobbijaiddal gyorsan ellazulhatsz.

 

4. óra

 

Te vagy a legkevésbé stresszes ember az összes közül, mert a szerencséd a nagy optimizmusban és a benned lévő bizalomban rejlik. Nem félsz a kihívásoktól, amelyek ehelyett a megmérettetés eszközévé válnak, és a kudarcot is elfogadod, mint a játék elkerülhetetlen részét.

 

5. óra

 

Nagyon magas a stressz-szinted, mert minden esemény, még a kellemesek is, szorongást és negatív gondolatokat vált ki belőled. Félsz attól, hogy cserben hagyod az embereket, és nem felelsz meg a feladatnak, pedig inkább a saját jólétedre kellene gondolnod.

 

6. óra

 

Olyan ember vagy, aki nagyon keveset stresszel, mert nem keveredsz olyan helyzetekbe, amelyek lelkileg megterhelnek, és megvan benned a képesség, különösen a munkahelyeden, hogy ne vidd haza a problémákat. Néha azonban mélyebbre kellene menned.

Mennyire Vagy Stresszes Ez A Pszichológiai Teszt Objektíven Felfedi A Választ(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!