Melyik Tollazat A Legvonzóbb Szerinted? Választásod Felfedi A Rejtett Tulajdonságaidat:

Vonzódsz a fenti képen látható tollak valamelyikéhez? Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, és kapj egy kis betekintést abba, hogy ki is vagy valójában.

 

1. Egyszerű fekete toll

 

Ez egy varjútoll. Azoknak az egyéneknek vonzó, akik erősen kedvelik a minimalizmust és nem szeretik a zavaró körülményeket. Olyan csendes terekre van szükségük, ahol képesek önmagukban hinni, mégis vonzódhatnak a közösségi élet kifinomultságához.

 

Ironikus módon az egyszerűség lehet merész, és drámai is. Ne téveszd össze azzal, hogy unalmas. Amit szem előtt kell tartanod az életben: Legyenek a dolgok olyan egyszerűek, amennyire csak kell, de ne legyenek annyira egyszerűek, hogy már unalmasak.

 

2. Csillogó toll

 

Ezek a kolibri tollai. Olyan egyéneknek szólnak, akik egyszerre gondtalanok és nyugtalanok. Szabadok és életük végéig szabadok is szeretnének maradni. Lehetnek digitális nomádok, akinek a munkamódszerei egy hátizsákba zárva jól működnek bárhol a világban, amíg van lehetőségük hozzáférni a világhálóhoz.

 

Abban az esetben, ha egy helyen maradsz, valószínűleg vonzanak a nagyvárosok, és a fényűző életmód (de nem csupán a nagyzolás miatt), hiszen unatkozol. Ki kell próbálnod az összes új éttermet, és meg kell élned az összes élményt, amit a város csak nyújtani képes. Általában nem történik elég új dolog.

 

3. Színes toll

 

Ez a páva tolla, és valószínűleg te is tudtad, hogy mivel ez lehet talán a legmarkánsabb toll. Vonzódsz a szépséghez, és a szívedben művész vagy

 

Társasági lény vagy, és fontos számodra, hogy képes legyél lenyűgözni a barátaidat. Ott kell lenned, ahol valójában az akció zajlik. A te fejedben, ez valószínűleg pontosan azt jelenti, ahol az egyének fókuszát találod, például egy klubban vagy esetleg egy üzleti kapcsolatépítő rendezvényen. Te a társadalmi tőke megteremtéséről szólsz, és ehhez közösségi kapcsolatokkal kell rendelkezned.

 

4. Konzervatív toll

 

Ez a sas tolla. A biztonságra vágyó embertípusról mesél. Szinte biztos, hogy politikai vagy vállalati feladatról fantáziálsz, olyan dologról, ami öltöny viselésével jár. Szinte csak a nyugdíjba vonulásra vársz. Addig is megbízható, és állhatatos vagy.

 

A nyaralásaidat nagy valószínűséggel előre megtervezed. Valószínűleg az a személyiségtípus leszel, aki mindent egy naptárban koordinál. Ha az emberek a te feltételeid alapján kapcsolódnak hozzád, akkor nagyon is szívesen ismerkedsz másokkal.

 

5. Hivalkodó toll

 

Ez a strucc tolla. Valami még nálad is nagyobb dolognak akarsz a részese lenni. Mit ér az élet, ha nem vagy része valami nagyobb dolognak?

 

Tisztában vagy vele, hogy a nagy feladatokhoz idő kell. Hosszú időbe telhet, amíg létrejönnek, és bármit is gondoltál, amibe belekezdtél, az csak a felszínt karcolja. Míg mások valójában nyafognak, hogy túl nehéz, te mélyebbre mész, felfrissíted a készségeidet, hogy feljebb tornázd a képességeidet, és a lehető legmesszebbre érj el az életedben.

 

Általában a tapasztalatod és a bölcsességed miatt figyelnek fel rád mások. Nem félsz többet harapni, mint amennyit meg tudsz rágni. Élvezettel éled az életet. Úgy érzed, hogy ha még sosem törték össze a szíved, akkor még sosem adtál bele mindent. A visszafogottság nem a te műfajod.

 

6. Szokatlan toll

 

Ezek a papagájok tollai. Szokatlan és színes egyéniség vagy. Minden más felett vágysz a változatosságra az életben. Nyughatatlan, gondtalan lélek vagy, aki keresi az újdonságokat és a kalandokat. A fősodor nem a te világod, mivel a legújabb, az őrült és a kreatív dolgok vonzanak. Úgy tűnik, hogy néhány évente mindig újra feltalálod magad, és a baráti társaságodban felismerhető vagy, mint az, aki általában érdekes projektekkel foglalkozik.

 

Számítani lehet rád, hogy innovatív megoldásokat találsz ki az élet kihívásaira. Az életednek színesnek és gazdagnak kell lennie. ami azt jelenti, hogy változatos árnyalatú és textúrájú környezetet ápolsz; a szíved mélyén művész vagy, vagy talán legalábbis szereted a művészetet. Ismerősök és barátok széles választékával rendelkezel, mivel nagyon sokféle érdeklődési köröd van, és tulajdonképpen “társadalmi pillangóként” is ismerhetnek

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!